Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2014. Június 10. 10:23, kedd | Helyi
Forrás: Police.hu

Szakítás miatt kegyetlenül bánt volt barátnőjével

Szakítás miatt kegyetlenül bánt volt barátnőjével

Erőszakkal autójába rángatta. Útközben többször megütötte és zsebkéssel fenyegette. A Duna parton a sértett telefonját elvette, ruháit letépte és felszólította, hogy menjen bele a vízbe.

A 30 éves nő még januárban tett feljelentést a Győri Rendőrkapitányságon, mert volt élettársa a gépkocsijába kényszerítette és akarata ellenére a Duna partra vitte. Az asszony elmondta, hogy a 42 éves férfi nem tudott beletörődni a szakításba, telefonon zaklatta és könyörgéssel, máskor fenyegetéssel próbálta rábírni, hogy hozzák helyre a kapcsolatukat.

A kerékpárral munkába tartó nőt a gyanúsított hajnalban az utcán várta és erőszakkal autójába rángatta. Útközben többször megütötte és zsebkéssel fenyegette. A Duna parton a sértett telefonját elvette, ruháit letépte és felszólította, hogy menjen bele a vízbe. Miután a nő félelmében megígérte, hogy visszatér hozzá, a férfi kocsijával a városba fuvarozta és szabadon engedte. Az asszony a bántalmazás során könnyű sérülést szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányság N. Ferenc 42 éves győri lakos ellen személyi szabadság megsértése bűntett, zaklatás bűntette és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást lezárta és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 09:12, péntek | Helyi

Már népbetegség az elhízás: Győrben és Sopronban is Botra fel! túra

A korábbi évek sikereit követve 2024-ben hatodik alkalommal startol el a Botra fel! a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége kezdeményezése, melyhez idén a Magyar Diabetes Társaság is csatlakozik.

2024. Május 24. 08:15, péntek | Helyi

Lelki emlékmű a pannonhalmi bazilika

Nyolcszáz éves jubileumát ünnepli idén a Pannonhalmi Főapátság bazilikája.

2024. Május 24. 07:12, péntek | Helyi

Viharkárok: hét platánfa is kidőlt Győrben

A viharos időjárás miatt kedden Győr-Moson-Sopron vármegyében tizenkét alkalommal kellett beavatkozniuk a hivatásos tűzoltóknak, főként Győrben és a környező településeken.

2024. Május 23. 09:13, csütörtök | Helyi

Pintér-Péntek maradt az iparkamara elnöke

Tisztújító küldöttgyűlést tartott a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara május 8-án.