Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Január 23. 15:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Szakítás dalban elbeszélve - NOX: Még egy perc

Szakítás dalban elbeszélve - NOX: Még egy perc

A nyár végén jött a hír, hogy Péter Szabó Szilvi szakított kedvesével, a NOX menedzserével, Rácz Lászlóval. A szép énekesnő nem volt bőbeszédű a magánéletét illetően, de azt nem titkolta, rettentően megviselte, hogy különváltak

Nemrégiben jelent meg a NOX legújabb klipje, Még egy perc címmel, amelyben Szilvi teljesen megváltozott külsővel szerepel. A dalból nem lehet nem kihallani azt a szomorúságot, amelyről az énekesnő a szakítást követően beszélt. Egykori nyilatkozatából és a Még egy percből is kiderül, hogy Szilvi szinte gyásznak éli meg a férfitól való elválást:

"Egy kapcsolatot, mely véget ér, meg kell gyászolni" - mondta akkoriban. Ugyanezt a gondolatmenetet fedezhetjük fel most a dalban is: "A holnap elrejt majd, csak gyászvirágot hajt-, az élet eddig tart: még egy perc".

Már lassan fél év eltelt a szakítás óta, és a 30 éves énekesnő még mindig szingli. Vajon a csodaszép hangú Szilvi mikor és ki mellett találja meg a boldogságot?


Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.