Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Május 30. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Szakítás szélén az X-Faktor mentora

Szakítás szélén az X-Faktor mentora

Dannii Minogue munkamániájára ráment a kapcsolata, és már csak pillanatok választják el tőle, hogy egyedülálló anya legyen.

Egy valóra vált tündérmesében élt Dannii Minogue az elmúlt két évben, ám mint minden mesének, ennek is elérkezett a vége. Legalábbis a hercege nagy eséllyel hamarosan kilovagol az életéből. Kris Smith ugyanis nincs kibékülve azzal, hogy Dannii rengeteget dolgozik, és így soha nem találkoznak. Sőt, közös fiúkat sem látja sokat a modell, mivel mindig a mamával van a kicsi. Emiatt rengeteget veszekszenek, és nem sok választja el őket tőle, hogy szakítsanak. Mivel a korban kisebb Minogue-nővér semmi pénzért nem hajlandó kevesebbet dolgozni, és nem tetszik neki, hogy párja ezt szóvá teszi. A brit X-Faktor mentorai közül ugyan kiszállt, hogy kevesebb elfoglaltsága legyen, de rögtön utána elvállalta az ausztrál Csillag Születikben való bíráskodást. Ami nemcsak azt jelenti, hogy ugyanannyi munkája lesz, mint eddig, de még Kristől is jó távol költözik fiúkkal. Mivel a szépfiút Londonba köti a karrierje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.