Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Május 14. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Szakított a furcsa pár

Szakított a furcsa pár

Hayden Panettiere oldalán ezentúl már csak a két testőre magasodik toronyként, ugyanis párjával, Vlagyimir Klicskóval különváltak útjaik.

Eddig tudta elviselni Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko az ötven centis méretbeli és tizennégy évnyi korkülönbséget, illetve a több ezer kilométernyi távolságot, ami köztük volt. Hollywood legfurcsább párosa tizennyolc hónap után szakított. A különválás békés keretek között zajlott, és állítólag nem volt benne része harmadik személynek. Csupán valóban az a helyzet, hogy Hayden Los Angelesben, Dr. Boksz pedig Németországban él, és annyira nem volt erős szerelmük, hogy a távkapcsolatban is összetartsa őket. De biztosak benne, hogy továbbra is jó barátok maradnak. Mintha ez sikerült volna bárkinek is Demi Moore-on és Bruce Willisen kívül, ugye.




A Hősök című sorozat egykori szexis pom-pom lányának következő lovagjelöltjének kilétét máris több magazin megpróbálta kitalálni. Bár sokra nem jutottak, azért sikerült körbeírni. A lehetséges úriember valószínűleg harmincöt év körüli lesz, piszok gazdag, és még híresebb. Hayden utolsó három udvarlója ugyanis ezekbe a kategóriákba esett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.