Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. November 23. 12:30, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Szakszerűség, rugalmasság a fém világában

Szakszerűség, rugalmasság a fém világában

Nehéz szerszámok, csiszolás, mázolás, öntvények, fém hátán fém. A leírt miliőbe ki tudna beleképzelni egy törékeny hölgyet, aki irányít egy ilyen üzemet?

Én nem tudtam, mindaddig, amíg el nem mentem interjút készíteni a Fluid- Tech Hidraulika Kft. új székhelyére. Nemrég költöztek, még a kialakítási munkálatok zajlottak, amikor ott jártam. Nagy csarnok, jól berendezett, hatalmas polcok, gépek. A pult mögött pedig egy nagyon kedves, bájos hangú vékony hölgy fogadott. Ő az egyik tulajdonos, tud válaszolni a kérdéseimre.

Kránitz Renátát meglátva rögtön az ugrik be, hogy mit mond mondjuk egy traktorról leszálló ember, aki bejön valamilyen alkatrészért az üzletbe és szakmai tanácsot szeretne, mire Renáta áll meg előtte és segítséget ajánl.

- Volt már olyan, hogy keresték a szakembert, aki tud segíteni. Mondtam, hogy én vagyok. Bátortalanul mondták a problémát. Én meg kérdeztem néhány szakmait és máris meggyőztem az ügyfeleket arról, hogy értek a szakmához.

Tényleg ért. A 4 éves Fluid- Tech Hidraulika Kft. érti a dolgát. 2011 novemberének elején saját telephelyre költöztek. Pici kis bérleményüket felváltották egy 740 négyzetméteres ingatlanra, ebből 300 négyzetméter a műhely, raktár rész, 150 pedig a szaküzlet, szerelőcsarnok.

A telephelyen hidraulika szaküzlet működik, a raktárkészlet óriási, de ezen felül is folyamatosan bővítik a kínálatot.

A kereskedelem mellett hidraulikus rendszertervezéssel, tömlőgyártással, munkahengerek gyártásával, javításával, egyedi hidraulikus tápegységek építésével, beüzemelésével is foglalkoznak.

Forgalmazott termékeiket import útján szerzik be számos külföldi gyártótól. Minden tevékenységről majd részletesen is írunk.

Van még egy fontos információ, a cég ügyeletet tart igény szerint a nyitva tartáson felül is.

Fontos a folyamatos készenlét, hiszen a céget az ipar, a mezőgazdaság sokrétű ágazatai használják.

Vegye igénybe Ön is a Fluid- Tech Hidraulika Kft. szolgáltatásait!

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 8- 16
Szombaton: 8- 12

Telefon: 96/518 - 568
Mobil: +36-70/398-5282; 70/398-5283; 70/363-6052
Cím: Győr, Mészáros Lőrinc u. 13.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?