Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 06. 08:33, péntek | PR
Forrás: Konkoord Kft.

Számítógépei karbantartását bízza a profikra! Helyezze biztonságba üzleti adatait!

Számítógépei karbantartását bízza a profikra! Helyezze biztonságba üzleti adatait!

A múlt héten az egyik ismerős cég telephelyén elektromos tűz keletkezett, és a teljes belső berendezés elégett. A biztosító kifizette ugyan a kárt, de fogalmam sincs, hogyan fogják pótolni a számítógépeken tárolt adatokat – fogadott

- Nem tudsz valami jó megoldást a céges számítógépek karbantartására? – folytatta barátom, akin egyre jobban eluralkodott az aggodalom. - A kollégák privát internetezésre és levelezésre is használják a számítógépeket. Egyrészt nem tudom, a munkaidejükből mennyit töltenek ezzel, másrészt a gépek így gyakran szednek össze vírusokat, a rendszergazdánk pedig nem mindig áll a helyzet magaslatán. Amikor szigorúbban előveszem, azzal fenyegetőzik, hogy több jó ajánlatot is kapott már. Nem tudom, mihez kezdenénk, ha hirtelen elmenne, az egész rendszert egyedül ő látja át! – mesélte barátom, aki még a pályán is ezen gondolkodhatott, mert két hatalmas helyzetet is kihagyott. Meglepődött, de egyben meg is nyugodott, amikor a meccs után az öltözőben elmeséltem neki, hogy a Konkoord Kft. kiszervezett rendszergazdai szolgáltatása minden problémájára megoldást ajánl. A következőket már együtt hallgattuk a Konkoord-nál:

Nem csak jobb, olcsóbb is!

A Konkoord Kft. informatikai rendszergazda szolgáltatása nem csak prémium színvonalú szolgáltatásokat ajánl, de egy 20 gépes rendszer felügyelete esetén fele annyiba kerül a megbízónak, mint ha saját főállású rendszergazdát alkalmaz. Ráadásul a havi átalánydíj költségként teljes egészében elszámolható és komplex szolgáltatást kap érte cserébe. A Konkoord az informatikától a másolástechnikáig, a számológéptől az iratmegsemmisítőig a komplett irodai infrastruktúra karbantartását és javítását magasan képzett szakemberekkel látja el. Ügyfeleinknek nem egyetlen ember tudására kell támaszkodniuk, a különböző területeken specialistának számító munkatársaink szükség esetén együtt oldják meg a feladatokat, és szabadság, betegség esetén teljes értékűen helyettesítik egymást. Ennek köszönhetően olyan informatikai rendszert hozunk létre, amely ügyfeleink versenyképességét és hatékonyságát növeli, adatai pedig a rendszeres adatmentésnek köszönhetően teljes biztonságban lesznek.

Megbízhatóan működő számítógépek

Egy jól működő, modern technikai háttér alkalmas a versenytársak lekörözésére. Egy üzemzavar, a számítógépek leállása azonban drámai helyzeteket idéz elő! A Konkoord Kft. éppen ezért a rendszeres ellenőrzésekre, és a hibák megelőzésére helyezi a hangsúlyt. Partnereinknél még nem fordult elő kritikus rendszerleállás! Rendszergazdánk ugyanis akkor is rendszeresen megérkezik, ha a számítógépekkel semmi gond nincs. Elvégzi a szükséges karbantartásokat, rendszeres adatmentést végez, ellenőrzi a kritikus pontokat. Így megbízóink gépei folyamatosan és megbízhatóan működnek. Az esetleges hibák esetén gyorsan reagálunk, távfelügyelet esetén akár percek alatt orvosolni tudjuk a problémát.

Ne legyen kiszolgáltatva rendszergazdájának!

Az informatikai rendszer a legfontosabb raktározási, számlázási, könyvelési és ügyfél kapcsolattartási információkat tartalmazza. A stratégiai tervezés, és a napi döntések is a rendszer adatai alapján történnek. De mi történik, ha a rendszergazda egy nap nem jön többet dolgozni? Mi garantálja a rendszer működőképességét? A Konkoordnál ez nem lehet probléma, mert naprakész dokumentációt készítünk, megalapozzuk megbízóiunk informatikai biztonságát. A tartalomszűrés segítségével kontrolláljuk, hogy a cég alkalmazottai melyik internetes oldalakat érjék el. (Egy felmérés szerint egy átlagos dolgozó heti 6 órát tölt magáncélú internetezéssel, levelezéssel!)
Szakembereink a megbízó üzleti tervével összhangban több évre előre elkészítik az irodai rendszer fejlesztési tervét, segítenek az APEH és a BSA által kért naprakész szoftver és hardverleltárt vezetésében. Mindezt nagy biztonsággal, gyorsan és költséghatékonyan.

Szeretné biztonságban tudni számítógépes informatikai rendszerét? Hívjon fel most, és kérjen ingyenes konzultációt!

Czeglédi Zoltán
Konkoord Kft. Győri régióvezető
Tel.:96/429-372

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.