Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 22. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Szandika összejött Gombi bodyguardjával

Szandika összejött Gombi bodyguardjával

VV Szandika nem igazán vesztegette az idejét, hiszen alig tette ki a lábát a villából máris szerelembe esett. Ráadásul nem is akárkibe, hiszen Gombi testőrével alkotnak egy párt.

„Az élet kiszámíthatatlan.” – kezdte VV Szandika, aki múlt héten még arról számolt be, hogy nem akar elköltözni Sanyitól és egyelőre pasira sincs szüksége. A dolgok azonban máshogy alakultak, a szerelem pedig hirtelen jött. „Gombár úr egy fényképet vitt be a villába a barátairól, és a fényképen már egyből kiszúrtam ezt a pasit. Sokat beszélgettünk róla, és sokat fantáziálgattam. Ugyan én mondtam, hogy nem szabad elsőre külső alapján ítélkezni, én mégis megtettem. Aztán kijöttem a villából, nekem pedig senki nem szólt, hogy mi történik a hátam mögött, én pedig nem igazán hajtottam ezt az ügyet. Aztán egy délutáni adás felvételén találkoztunk, bemutatkoztunk, felhívott délután, felhívott este, és azóta nála vagyok. Ennyire kiszámíthatatlan ez a dolog. Nincs semmilyen rigolyája, azok inkább nekem vannak.” – újságolta nevetve Szandika a NapiászOnline-nak, aki azt is hozzátette, hogy óriási a szerelem köztük.

„Még nem tervezünk semmit, hiszen túl szép ez a dolog. Hirtelen jött, de nagyon nagy a szerelem. Sanyi természetesen örült nekünk és egyáltalán nem bánja, hogy nem nála töltöm az időmet.” – mondta a plasztikcica, akinek jelenlegi pasija, Gotti is teljesen elvarázsolódott a szőke valóságshow hőstől. „Lecsengett az Angelina Jolie és Brad Pitt love story. De félretéve a tréfát nekem már a Való Világban is nagyon tetszett Szandika, a barátaim pedig idiótának néztek, amikor kijelentettem, hogy én ezt a nőt akkor is meg fogom szerezni. Amikor Szandika kijött a villából, akkor két napig tartott, hogy megszerezzem a számát. Sokat beszéltünk telefonon, az első randi alkalmával pedig lementem hozzá, és felhoztam magamhoz. Azóta együtt vagyunk.” - jelentette a hódító, aki nem mellesleg a Tabu Tv munkatársa.

Persze a nagy és hirtelen jött szerelmet semmi nem árnyékolhatja be, Szandika mégis alig tud megszólalni. A plasztikcica ugyanis elmondta, hogy a szombati jótékonysági gálán annyit kiabált, hogy teljesen elment a hangja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.