Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Március 02. 06:35, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Szaporodnak a láncfűrészes támadások: kalauzra támadt a bliccelő

Szaporodnak a láncfűrészes támadások: kalauzra támadt a bliccelő

Beindított láncfűrésszel támadt rá a kalauzra egy román férfi a Budapestről Szombathelyre tartó gyorsvonaton. A brutális bliccelőt Székesfehérváron szállították le a rendőrök a vonatról.

Hétfő délelőtt történt az eset a fővárosból Szombathely felé robogó vonaton, Gárdony térségében. A kalauz a jegyét kérte a férfinak, aki azonban nem tudta ellenőrzésre átadni, mivel meg sem váltotta azt. Mikor a kalauz hozzákezdett, hogy kitöltse a pótjegyet, a férfi kivette poggyászából a nála lévő láncfűrészt. Berántotta a szerkezetet, majd rátámadt vele a jegykezelőre. A kalauz és az utasok is el tudtak menekülni a félelmetes fűrész elől, így senkinek nem esett baja. A fűrészes férfit Székesfehérvár pályaudvarán fogták el az időközben értesített rendőrök. A román állampolgárságú férfi kihallgatását megkezdték, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

Szombaton este egy baranyai faluban történt hasonló eset: egy részeg férfi támadt rá szomszédjára egy beindított láncfűrésszel. A 37 éves férfit a rendőrök ártalmatlanították. Előállították, majd őrizetbe vették felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés gyanújával.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.