Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2010. Március 02. 06:35, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Szaporodnak a láncfűrészes támadások: kalauzra támadt a bliccelő

Szaporodnak a láncfűrészes támadások: kalauzra támadt a bliccelő

Beindított láncfűrésszel támadt rá a kalauzra egy román férfi a Budapestről Szombathelyre tartó gyorsvonaton. A brutális bliccelőt Székesfehérváron szállították le a rendőrök a vonatról.

Hétfő délelőtt történt az eset a fővárosból Szombathely felé robogó vonaton, Gárdony térségében. A kalauz a jegyét kérte a férfinak, aki azonban nem tudta ellenőrzésre átadni, mivel meg sem váltotta azt. Mikor a kalauz hozzákezdett, hogy kitöltse a pótjegyet, a férfi kivette poggyászából a nála lévő láncfűrészt. Berántotta a szerkezetet, majd rátámadt vele a jegykezelőre. A kalauz és az utasok is el tudtak menekülni a félelmetes fűrész elől, így senkinek nem esett baja. A fűrészes férfit Székesfehérvár pályaudvarán fogták el az időközben értesített rendőrök. A román állampolgárságú férfi kihallgatását megkezdték, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

Szombaton este egy baranyai faluban történt hasonló eset: egy részeg férfi támadt rá szomszédjára egy beindított láncfűrésszel. A 37 éves férfit a rendőrök ártalmatlanították. Előállították, majd őrizetbe vették felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés gyanújával.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 09:06, csütörtök | Kék hírek

Két rendőrt is megvert egy szlovák férfi Miskolcon

Az egyik rendőrt páros lábbal rúgta fejbe az agresszív férfi.

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.