Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2010. Március 02. 06:35, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Szaporodnak a láncfűrészes támadások: kalauzra támadt a bliccelő

Szaporodnak a láncfűrészes támadások: kalauzra támadt a bliccelő

Beindított láncfűrésszel támadt rá a kalauzra egy román férfi a Budapestről Szombathelyre tartó gyorsvonaton. A brutális bliccelőt Székesfehérváron szállították le a rendőrök a vonatról.

Hétfő délelőtt történt az eset a fővárosból Szombathely felé robogó vonaton, Gárdony térségében. A kalauz a jegyét kérte a férfinak, aki azonban nem tudta ellenőrzésre átadni, mivel meg sem váltotta azt. Mikor a kalauz hozzákezdett, hogy kitöltse a pótjegyet, a férfi kivette poggyászából a nála lévő láncfűrészt. Berántotta a szerkezetet, majd rátámadt vele a jegykezelőre. A kalauz és az utasok is el tudtak menekülni a félelmetes fűrész elől, így senkinek nem esett baja. A fűrészes férfit Székesfehérvár pályaudvarán fogták el az időközben értesített rendőrök. A román állampolgárságú férfi kihallgatását megkezdték, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

Szombaton este egy baranyai faluban történt hasonló eset: egy részeg férfi támadt rá szomszédjára egy beindított láncfűrésszel. A 37 éves férfit a rendőrök ártalmatlanították. Előállították, majd őrizetbe vették felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés gyanújával.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 12:02, péntek | Kék hírek

A TEK fogta el a drogdíler apa-fia párost - videó

A szabolcsi nyomozók felkérésére a TEK munkatársai fogták el a gyanúsítottakat.

2022. Július 01. 09:01, péntek | Kék hírek

Szabadulóbuliból vissza a rácsök mögé

Öt férfi ellen indítottak eljárást a kaposvári rendőrök.

2022. Június 30. 18:09, csütörtök | Kék hírek

Megkívánta magát a kávézó teraszán a tolvaj

Egy kávézónál onanizált, bicikliket lopott, elkötött egy teherautót, amit meg is rongált, de a bácsalmási rendőrök elfogták a 41 éves helybélit.

2022. Június 30. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a barátnőinek életveszélyes sérüléseket okozó férfi

Első fokon 12 év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki fiatalkorúként barátnőinek életveszélyes sérülést okozott.