Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Március 05. 14:36, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Szávay ezúttal sem ismert kegyelmet

Szávay ezúttal sem ismert kegyelmet

Második meccsét is megnyerte, így bejutott a legjobb nyolc közé Szávay Ágnes a Monterrey-ben zajló női tenisztornán. A magyar játékos a 220 ezer dollár összdíjazású verseny második fordulójában 6:1, 6:7, 6:1-re verte a német Anna-Lena

Az első körhöz hasonlóan ezúttal is német ellenféllel került tehát össze Szávay. Szerdán Julia Görgest verte meg, és az ötödik helyen kiemelt magyar ezúttal sem ismert kegyelmet.

A világranglista 60. helyén álló Grönefeld - a második, rövidítésben elveszített játszmától eltekintve - nem jelentett leküzdhetetlen akadályt Szávay számára.

A magyar lány a legjobb nyolc között nagy valószínűséggel azzal a Dominika Cibulkovával találkozik majd, aki a 2009-es Roland Garros nyolcaddöntőjében kiejtette őt. Jöhet tehát a visszavágás. Igaz, ehhez a szlováknak még le kell győznie az olasz Sara Erranit.

Bármelyikükkel is csap majd össze Szávay, az idén először juthat el az elődöntőig. Eddig két negyeddöntős szerepléssel büszkélkedhet.

WTA-TORNA, MONTERREY (220 EZER DOLLÁR):
2. FORDULÓ:
Szávay (magyar, 5.)-Grönefeld (német) 6:1, 6:7, 6:1

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.