Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Május 20. 07:27, csütörtök | Helyi
Forrás: Revita TV

Száz éves nénit köszöntöttek kedden Győrben

Száz éves nénit köszöntöttek kedden Győrben

Szokodi Józsefné a Rónay Jácint úti gondozási központ lakóival és dolgozóival ünnepelte születésnapját, az összejövetelre Ottófi Rudolf alpolgármester is meghív

Az ünnepeltet Ottófi Rudolf alpolgármester is felköszöntötte. Rózsacsokrot vitt ajándékba és tolmácsolta a kormány üdvözletét is.

A 100. szülinapon ott voltak a régi barátok, rokonok valamint az intézmény lakói és dolgozói is. riási virágcsokorral, édességgel és gyümölccsel kedveskedtek Rózsi néninek. Az ünnepelt könnyekig meghatódott, és megígérte, hogy vigyáz magára, hogy még sok évet együtt tölthessen szeretteivel.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 31. 09:11, szombat | Helyi

Keglovich-kupa: kiesett a Győrszentiván és a Bácsa

Az alacsonyabb osztályú Ásványráró és a Győrasszonyfa megtréfálta a papíron erősebbet a Keglovich László Vármegyei Kupa 3. fordulójában.

2024. Augusztus 31. 08:14, szombat | Helyi

Egy osztállyal kevesebb iskolakezdő: még éretlenek voltak

Jóval kevesebb az elsős gyerek Jánossomorján a megszokottnál: kettő helyett csak egy osztály indul a központi iskolában, egy pedig a tagiskolában.

2024. Augusztus 31. 07:10, szombat | Helyi

Félresikerült túra, fél kenuval jöttek vissza a vendégek

Idén már a második kenuja törik el a szigetközi víztúráztatással foglalkozó Szürkehódosoknak. A képen láthatónak csak az egyik fele van meg, a vendégek így hozták vissza.

2024. Augusztus 30. 09:15, péntek | Helyi

Benkovich Ferenc visszatér, de nem Győrben, Bezenyén misézik

A kényszernyugdíjazott plébános tartja jövő vasárnap a búcsúi szentmisét a bezenyei Kisboldogasszony templomban, a szertartás délelőtt 10.00 órakor kezdődik.