Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. November 10. 07:52, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Százévesen hajtott végre ejtőernyős ugrást egy New York állambeli dédnagymama

Százévesen hajtott végre ejtőernyős ugrást egy New York állambeli dédnagymama

Fölényesen lepipálva George W. Bush volt elnököt, aki idén ejtőernyőzéssel ünnepelte a 90. születésnapját, Eleanor Cunningham a "centenáriumát" koronázta meg egy ilyen ugrással.

A százéves asszony a gansevoorti Saratoga Skydiving Adventures nevű vállalkozás szervezésében hajtotta végre a tandemugrást Dean McDonald ejtőernyőssel. Orvosa szerint Eleanor Cunningam egészségi állapota több mint megfelelő ahhoz, hogy azt tegye, amit szeret.
Eleanor Cunninghamnek, aki unokájával és hét hónapos dédunokájával él a New York állambeli Howes Cave-ben, ez volt a harmadik ugrása. 90 éves volt, amikor először kipróbálta az ejtőernyőzést.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.