Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Május 10. 07:43, hétfő | Sport
Forrás: HírTV

Széchy Tamás az amerikai Hírességek Csarnokában

Széchy Tamás az amerikai Hírességek Csarnokában

Széchy Tamás, minden idők egyik legeredményesebb úszóedzője is bekerült az úszó Hírességek Csarnokába azon az amerikai gálán, amelyen a sportág legnagyobbjait ismerték el. A rendezvénynek más magyar vonatkozása is volt: Gyárfás Tamá

A magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett gálán nyolc új tagot iktattak be az úszó Hírességek Csarnokába, köztük Széchy Tamást. Az egyik legeredményesebb úszóedző posztumusz kapta az elismerés. Idén Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó-szövetség elnöke, a FINA Büro tagja és a LEN alelnöke kapta az Schoenfield Médiadíjat, amit a nemzetközi és az európai szövetség magazinjának főszerkesztőjeként vehetett át.


A hagyományos gálán számos úszólegenda megjelent, köztük Donna de Varona, Rowdy Gaines és a tizennégyszeres olimpiai bajnok Michael Phelps is. A rendezvényen részt vett az amerikai úszók szövetségi kapitánya, Mark Schubert, valamint a minden idők legnagyobb műugrójának tartott Greg Louganis.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g