Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 04. 13:45, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Székekkel, lapáttal ütötték az idős szülőket is

Székekkel, lapáttal ütötték az idős szülőket is

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt az öt embert, akik megtámadták és brutálisan bántalmazták egy család több tagját Mátraverebélyen - értesült a HavariaPress. A Nógrád megyei településen történt december 29-i bűncse

Ekkor találkoztak össze ismét a társasággal, melynek tagjai újból támadásba lendültek, és különböző ütőeszközökkel - kövekkel, székekkel, lapáttal - felszerelkezve tettleg bántalmazták a 29 éves férfit, 52 éves édesanyját, és 55 éves édesapját. A támadás következtében az asszony életveszélyes fejsérülést, míg a két férfi könnyű sérülést szenvedett. A helyszínre riasztott rendőrök pár órán belül elfogták a 14 és 27 év közti, helybéli támadókat, akik ellen életveszélyt okozó testi sértés, valamint súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsítottakat még az éjszaka őrizetbe vették, majd az új év első napján az illetékes bíróság az előzetes letartóztatásukat is elrendelte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.

2024. Július 11. 08:01, csütörtök | Kék hírek

Szabadságvesztésre ítéltek egy férfit, aki disznóölés után a feleségébe döfte a csontozókést

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt három év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a férfit, aki tavaly november végén, disznóölés után megszúrta feleségét a csontozókéssel