Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2013. December 25. 18:16, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu | Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Széket dobáltak egymásnak az esküvőn

Széket dobáltak egymásnak az esküvőn

Esküvői bálon szólalkozott össze három férfi. A vita elmérgesedett, lökdösődésbe, dulakodásba torkollott.

Veszprém egyik elegáns szállodájának éttermében rendezett lakodalom alatt szólalkozott össze K. A. 38 éves pápai lakos K. J. 46 éves és K. J. 23 éves zalaegerszegi lakossal 2013. október 20-a hajnalán.

A vitát eleinte próbálták szóban elintézni, de a nézeteltérésük addig fajult, hogy a vitapartnerek lökdösődni, dulakodni kezdtek. A dulakodás során asztalokat borítottak fel, tányérokat, poharakat, asztali díszeket törtek össze, de még egy széket is egymás felé hajítottak. A verekedésnek a kiérkező járőrök vetettek végett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:36, kedd | Kék hírek

Vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Kék hírek

Meghalt a vonattal ütköző autó mindhárom utasa Méránál

Mindhárom utasa meghalt annak az autónak, amely személyvonattal ütközött hétfő reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Méra közelében - közölte a MÁV Zrt. a Facebook-oldalán.