Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Június 05. 08:31, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Személygépjármű ütközött motorossal

Személygépjármű ütközött motorossal

Egy személygépjármű vezetője előzés közben megcsúszott az úton és összeütközött egy szemből érkező motorossal Röjtökmuzsaj közelében.

A 8627-es számú úton, Röjtökmuzsaj irányából Lövő felé közlekedett 2017. június 4-én 21 óra 15 perckor egy személygépjármű sofőrje. Az út 7. kilométerszelvényénél az előtte haladó gépkocsi előzésébe kezdett, azonban nem a nedves, rossz minőségű, síkos útviszonyoknak megfelelően választotta meg a gépkocsi sebességét, megcsúszott, keresztbe fordult és a bal oldalával a vele ellentétes irányba közlekedő motorkerékpárnak csapódott.

Az ütközés következtében a személyautó a menetiránya szerinti jobb oldali vízelvezető árokba sodródott, majd a bal oldali útpadkára csúszva állt meg. A motoros a menetiránya szerinti jobb oldali mezőgazdasági területre csapódott, vezetője és utasa a vízelvezető árokba esett. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője 8 napon túl gyógyuló súlyos, míg utasa életveszélyes sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba vitték.


Az ütközést követően egy arra haladó másik motoros a balesetet okozó személygépjármű leszakadt bal oldali ajtólemezére ráhajtott, ennek következtében a járművel az úttesten elesett és a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára csúszott. A motoros az esés következtében nem sérült meg.
A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?