Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Február 13. 08:00, szombat | Bulvár
Forrás: infovárosok

Személyre szóló videó-üzenetek magyar sztárokkal

Személyre szóló videó-üzenetek magyar sztárokkal

Amerika után Magyarországra is megérkezett a digitális ajándékozás legújabb formája.

A sztaruzenet.hu oldalon keresztül a rajongók személyre szóló videó üzenetet rendelhetnek magyar sztároktól szeretteiknek, okozva ezzel felejthetetlen pillanatokat bármilyen alkalomra. Ezekben a hetekben/napokban zajlik a feliratkozás a partnerekkel, kedvencekkel, művészekkel. Nagy örömünkre szolgál, hogy rengeteg közkedvelt sztár regisztrált már, néhányan közülük:

Tihanyi Tóth Csaba a Barátok közt sztárja,
Gazdag Tibor, Pikali Gerda a Jóban Rosszban sztárjai,
Irigy Hónalj mirigy, Dér Heni, Éliás Gyula, Mosolyka Fanny, Csonka András,
Haagen Imre a Drága Örökösök polgármestere

Ha ismerősen hangzik a koncepció, akkor az nem véletlen a CAMEO.COM fantasztikus sikerrel dübörög amerikai kedvencekkel, ez inspirált minket is.
A sztár üzenet célja: megteremteni azt az összefogó magyar platformot, ahol mindenki megtalálja a kedvencét, és néhány kattintással megrendelheti a feledhetetlen pillanatot okozó 1 perces videót. Gratulációkhoz, születésnapra, valentin napi köszöntésre, csak úgy szeretetből, kedvességből, vagy csak poénból.

Hogyan működik?

Példa: Apuka rendelne a kedvenc művészétől egy születésnapi köszöntést anyukának, ezt az oldalon keresztül megteheti:

1. Kiválasztja a sztárt,
2. Megírja kitől-kinek-milyen alkalomra megy a videó.
3. Befizeti az összeget és vár.
4. A művész megkapja a rendelést a befoglalt összeggel.
5. Elkészíti és feltölti a videót.
6. Apuka megkapja emailben a videót.
7. Apuka felköszönti anyukát a sztárvideóval, mindenki örül.

Egy körülbelül 1 perces (maximum 1,5 perces) sztárüzenet-videó ára lehet 10, 20 vagy akár 30 ezer Forint is, mely sok esetben jelenthet segítséget a koronavírus által sújtott magyar művész és szórakoztatóipar szereplőinek, de rengeteg jótékonysági gyűjtést is vizionál a platform.

Közös együttműködést alakítottunk ki a Ments Életet Közhasznú Alapítvánnyal, melyhez több sztár Jótékonysága fűződik. Amennyiben a sztárok úgy gondolják, szívesen adományoznának az összegből Az alapítványnak jótékonysági célokra, ennek mechanizmusát is megkönnyítjük. Az alapítvány a befolyt összeget súlyos, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermekek álmainak valóra váltására fordítja.

Néhány partnernél felmerült a kérdés, hogyan fér össze a fizetős megrendelésés a szívességből készített ingyenes videók ajándékozása. Ezt a dilemmát a következőképpen közelítjük meg:

A SZTÁRÜZENET célja nem leszűkíteni a rajongókkal való kapcsolatokat, hanem pont ellenkezőleg, olyanoknak is lehetőséget kíván teremteni, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak az ingyenes szívesség lehetőségével élni. A sztaruzenet.hu oldalon keresztül a sztárok nem kevesebb, hanem több rajongó számára válnak elérhetővé.

Abban hiszünk, hogy boldog emberek teszik csodálatossá a világunkat!

Adj élményt ajándékba szeretteidnek a kedvenceiktől!

https://sztaruzenet.hu/
https://www.facebook.com/sztaruzenet

Elérhetőségek:
Csobán Éva Társ-alapító,Produkciós Vezető
Email:csobaneva@sztaruzenet.hu
Telefon:+36 30 756 6188

Címkék: sztárüzenet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.