Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 26. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Colombre Band

Szemét kis vámpírok Győrből!

Szemét kis vámpírok Győrből!

A győri Colombre Band egyre inkább elismerést vív ki magának a hazai underground palettán. Most azonban érdekes dolgok derültek ki a csapat háza tájáról. Különösen az énekes viselkedése ad okot aggódásra.


 
A zenekar az akusztikus zene oltárára helyezte a szívét és 2010 áprilisában piacra dobták a Tánc az ördöggel bizarr címmel ellátott bemutatkozó nagylemezüket.  

 
Nehéz nem észrevenni, hogy az Ölj meg!-nek keresztelt dal még sötétebb lett, mint az album címe - első hallásra. Életre kelnek benne a vámpírok, akik manapság egyre inkább ellepik a világot. A fővámpír természetesen az énekes, aki kendőzetlen őszinteséggel mutatja be, milyen is az élete, igazi vámpírként. 


S bár élőhalottak a vérszívók, azért a reggelente kihűlő mellkasukban szív dobog, amelyet leginkább szerelemmel lehet életben tartani. Vagy éppen megölni... Csakhogy egy vámpírt hidegre tenni nem egyszerű.


"Ha pisztolyból tüzelsz, engem nem fog a golyó, ha kevered a mérget hét korsóval adj,
 A sivatagi vihart is, igen, ide küldheted, hidd el engem mindez már hidegen hagy!"
 
 
 
 
 
 
 
Egyvalamivel mégis el lehet pusztítani: ha a szívét ezüstgolyóval célozzák meg. Erre pedig csak egy nő képes, aki a legnagyobb vámpírok vesztét is okozza. 

 
Ugyanis minden vámpír rohadt és szemét. Hiába tombol a kamaszok körében a Twilight láz. Úgy kábította el a világot a történet, mint egy vérszívó a prédáját. Alattomosan és számító módon. A néhol szemtelen, néhol szarkasztikus, de mindig igaz Colombre szöveg görbe tükröt tart azok elé, akik hallgatnak a sorok között: a valóságos vámpírok nem a könyvekben és a filmekben, hanem közöttünk, a mindennapjainkban élnek. 


S akkor a legártalmatlanabbak, ha zenélni hagyják őket...

 
"Én a legrohadtabb szemét kis vámpír vagyok, de a szíved szívembe ezüst golyó volt értsd meg,
ha élni hagysz baby, baby, baby nekem vér kell, gyere ölelj, ölelj, ölelj aztán ölj meg!" - Colombre Band
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült