Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. December 13. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Szenteste robbant a DopeManTV!

Szenteste robbant a DopeManTV!

A magyar gengszter rap keresztapja, DopeMan nem éppen hagyományos karácsonyi ajándékkal készül kedveskedni rajongóinak és ellenségeinek a TV6 műsorán. A nevével fémjelzett reality első adását szenteste láthatják a nézők, ezután minde

Pityinger László, azaz Dopeman a végletek embere, a mai magyar szórakoztatóipar az egyik legmegosztóbb figurája, egy olyan celeb, akit nem a média futatott be, hanem saját magának köszönheti a sikereit. Többszörös aranylemezes rapper, botrányhős, megmondó ember, botcsinálta filozófus vagy éppen a gondoskodó édesapa. Ez mind mind ő, egy rendkívül ellentmondásos figura, aki folyamatosan a figyelem középpontjában áll. Otthonosan mozog a csibészek, az utca és az éjszaka világában, született zenész és showman, aki a rock and roll életforma rabja mindhalálig. A DopeManTV róla szól.
A műsor egy olyan reality, ami kendőzetlenül mutatja be a valóságot a rapper nem éppen hétköznapi életéről. Koncertek, bulik, stúdiófelvételek, póker, utazás, filozofálás és persze az elmaradhatatlan családi pillanatok, amikből feltárul a nézők előtt a valódi DopeMan. "Az élet egy film, ez pedig az én mozim, amit az élet rendez. Nincsenek trükkök, effektek és smink sem. Isten hozott öcsém, ez a DopeManTV! De idézhetnénk akár Torrentét is: Az vagyok, aki vagyok! Köszönöm szépen!" A DopeManTV-ben nincsen imidzs, csak a kendőzetlen valóság, minden kedden este 21 órától a TV6 műsorán!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült