Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2013. December 13. 14:42, péntek | Helyi
Forrás: infoGyőr

Szenzációs recepciós

Szenzációs recepciós

Győrben a Tropical Fit Stúdió recepciósa és edzője valóban szenzációs, hogy miért, az a cikkből kiderül, elöljáróban annyit Füzi Krisztináról minden elfogultság nélkül állíthatjuk sikeres és híres szülötte városunknak.

Kezdjük Krisztina eddigi eredményeivel, melyeket méltán büszkén sorolhat fel:

Philis kupa, Leányvár: 3. helyezés
Bodysport kupa fitnesz, Szentendre: 2.helyezés
Bodysport kupa model physiqoe, Szentendre: 2.helyezés
INBA Grand prix, Tata: 1. helyezés, magyar bajnok
Krypta trófea, Győr: 2. helyezés
WBPF magyar bajnokság, Budaörs: 3. helyezés
WBPF Grand prix, Budaörs: 2. helyezés
WBPF World Champions hips, Budaörs: 3. helyezés
NAC Universe, fitnesz: 4. helyezés

Lévén, hogy Füzi Krisztina győri születésű és Győrben is dolgozik, a Tropical Fit Stúdióban,egy interjút kértünk tőle, melyben néhány kérdésre válaszolva, jobban megismerhetjük őt.

Mióta foglalkozol a bodysporttal és hogyan kezdődött?

13 éves koromban sportoltam utoljára, akkor úsztam, baletteztem, vízi baletteztem és latin táncoltam. Hosszú kihagyás után, a legjobb barátnőm beszélt rá hogy vegyünk egy kondibérletet és ekkor kezdődött minden. Nem kellett sokat győzködnie, mivel hiányzott a sport az életemből és az alakomon is volt már mit javítani, ez idén februárban történt.

Voltak akik támogattak, segítettek,mentortálakebben?

Mivel életemben akkor jártam először konditeremben, nem nagyon tudtam, hogyan is fogjak hozzá, melyik gépet használjam, melyiket ne. Szerencsémre nagyon segítőkész emberek voltak a teremben, többek között Tamás Sándor, akinek köszönhetem hogy megismertem Lakatos Múmia Mihályt. Ő volt az az ember aki felkészített és elkísért az első versenyeimre és sokat segített kedvese, aki szintén versenyző Palecián Judit.

Mire vagy a legbüszkébb?

Legbüszkébb? Hát, hogy rövid idő alatt Vb 3. lettem és hogy nem adtam fel amikor edző nélkül maradtam, hanem folytattam, bár ezt egy jó barátomnak is köszönhetem, aki biztatott, hogy ne adjam fel.

Mennyire hátrány vagy előny ez az egész a magánéletedben?

Hátrány: Amikor versenyidőszak van semmi másra nincs időm, ugyanis napi kétszer edzek. Reggel ezzel kezdődik a napom és este munka után is ezzel zárul.
Előny:Újabb és újabb nagyszerű embereket ismerek meg a versenyeken és persze szebbnél szebb lányokkal mérettethetem meg magam a színpadon. Rá kellett, hogy jöjjek ebben a sportágban nagyon segítőkészek az emberek és nagyon családias hangulatúak a versenyek.

Gondolom ez a sport maximalizmust követel, mennyire jár ez lemondással, miről kell lemondanod?

Versenyek előtt nagyon komoly versenydiétákat kell betartani. Röviden, szinte semmi szénhidrát, só, cukor, szóval ízek nélkül. Emiatt én is feszültebb vagyok, de szerencsémre a barátaim és a környezetem mellettem van és ilyenkor elnézik ha ingerültebb vagyok a kelleténél :)

Sok sikert kívánunk a következő versenyekhez, reméljük jövőre is büszkék lehetünk Krisztinára!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 09:12, kedd | Helyi

„Te életet mentesz, mi élményt adunk!”

Ezzel a felhívással véradásra buzdít a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezete. Véradásoddal az életmentés mellett, akár nyerhetsz is!

2024. Augusztus 06. 07:13, kedd | Helyi

Tűzifa rezsicsökkentés után: ennyibe kerül most egy köbméter

Nincs már hatósági áras tűzifa, mégsem drágább köbmétere, mint amikor rezsicsökkentettként ezrek álltak sorba érte.

2024. Augusztus 05. 09:10, hétfő | Helyi

ETO FC: Három gólos debreceni győzelem az első hazai NB I-es fordulóban

Kilenc év után újra NB I-es mérkőzésnek adott otthont az ETO Stadion, ahol a győri csapat a Debrecen gárdáját fogadta. A félidő 0-0-ás döntetlent hozott, a végén a Debrecen örülhetett: három góllal nyerte a mérkőzést.

2024. Augusztus 05. 08:11, hétfő | Helyi

Nagy volt a nyomás, jövőre távozik a nagycenki iskolaigazgató

A nagycenki iskolában több mint 300 szülő petíciót írt alá annak érdekében, hogy ne nevezzék ki újabb öt évre az iskolaigazgatót – mégis kinevezték.