Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 03. 07:20, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Szépen nő André haja

Szépen nő André haja

Vásáry André nemrég döntő lépésre szánta el magát, hajbeültetésre vállalkozott. Az első lépéseken túl esett, és az eredmény már látható is a fején. A végleges formáját azonban körülbelül egy év múlva nyeri el a frizurája.

A Csillag Születik felfedezettje a StoryOnline-nak elmondta, most éppen egy különleges gyógyszeres kezelést kap, amely része a nem hétköznapi eljárásnak, amelytől kinő a haja. Jelenleg már nincsenek fájdalmai, türelmesen várja a változást.

Az énekes korábban a a StoryOnline-nak azt is elmondta, sosem zavarta, hogy kopaszodik, ám most lehetősége adódott egy új módszer kipróbálására és úgy gondolta, ezt kár lenne kihagyni. A hajhagymákat egyenként ültetik be André fejbőrébe, ami nem éppen fájdalommentes, de ahogy fogalmazott, ki lehet bírni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.