Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Június 01. 10:53, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Szeptemberre elkészül az inkubátorház Győrben

Szeptemberre elkészül az inkubátorház Győrben

Szeptemberre készül el az Euro-Office Hungary Ingatlanfejlesztő és Ingatlanhasznosító Kft. által épített inkubátorház Győrben.

A 2500 négyzetméteres létesítmény európai uniós és magyar állami támogatással készül, a 352 millió forintos beruházás kezdő kis- és középvállalkozásoknak biztosít majd megfelelő infrastruktúrát versenyképességük megalapozásához - mondta Puskádi János.

Ismertetése szerint a fejlesztéshez 175 millió forint támogatást nyert el a projektcég a Nyugat-dunántúli Operatív Programban.A beruházás keretében egy meglévő háromszintes épületet újítottak fel, és szintenként akár 15 cég számára tudnak helyet adni. A belső tereket a bérlők igényei szerint osztják fel, kívánságuk figyelembe vételével alakítják ki az irodák és a tárgyalók méretét. Szintenként akár 15 vállalkozásnak tudnak helyet adni.

A megújuló létesítményt modern technológiával szerelik fel. Az irodák mellett mini műhelyeket is létesítenek, ahol termékeik mintadarabjait készíthetik el a vállalkozások. Az alagsorban raktárak kapnak helyet, az épület mellett pedig félszáz kocsi számára épült parkoló. A tulajdonos-ügyvezető közölte: versenyképes bérleti díjak kimunkálásán dolgoznak. A kalkulált irányár 1900 forint az irodák négyzetméteréért havonta, amely a bérelt terület nagyságának függvényében változhat.

Érdeklődést mutatnak a lehetőség iránt fiatal hazai vállalkozások köztük olyan cégek is, amelyek az Audi beszállítói körébe szeretnének bejutni - jegyezte meg Puskádi János.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák

2024. Május 15. 09:12, szerda | Helyi

A láthatóság minden évszakban fontos!

A jó idő egyre többeket csal a természetbe, sétára, mozgásra. De ilyenkor is tartsd szem előtt a biztonságot!

2024. Május 15. 08:12, szerda | Helyi

A Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjába látogatott a francia nagykövet

Claire Legras, Franciaország budapesti nagykövete volt a Széchenyi István Egyetem vendége nemrégiben.

2024. Május 15. 07:13, szerda | Helyi

Vedd elő a színest!

Rajzolj és nyerj a MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajz-pályázatán, melynek témája a biztonságos közlekedés.