Városlista
2024. augusztus 21, szerda - Sámuel

Hírek

2019. Február 05. 14:24, kedd | Belföld

Szerdán jelenik meg újra a Magyar Nemzet

Szerdán jelenik meg újra a Magyar Nemzet

Ballai Attila lesz a szerdán újrainduló Magyar Nemzet főszerkesztője.

Ballai Attila a Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után azonnal az újságírói pályára lépett, dolgozott az Esti Hírlapnál, a Pesti Hírlapnál, a Népszavánál, a Magyar Nemzetnél, majd a Magyar Időknél. Tudósított öt olimpiáról, több tucat világ- és Európa-bajnokságról, munkatársból rovatvezető, a Magyar Nemzetnél lapszerkesztő lett.

Az 1990-es évtizedben a Ferencvárosi Torna Club, 2000-től a Magyar Kézilabda-szövetség sajtófőnöke, az utóbbi másfél évben pedig kommunikációs igazgatója volt.

Gajdics Ottó, a megszűnő Magyar Idők főszerkesztője a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) portfólióján belül kap új fontos pozíciót.

Forrás: origo.hu

Kép: Éberling András- magyaridok.hu - Ballai Attila, az újrainduló Magyar Nemzet főszerkesztője, Gajdics Ottó, a megszűnő Magyar Idők főszerkesztője és Liszkay Gábor, felelős kiadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 21. 08:29, szerda | Belföld

Kovács Zoltán: köszönjük mindenkinek a türelmet és kitartást!

Köszönjük mindenkinek a türelmet és kitartást! Köszönjük, hogy az időjárás viszontagságai ellenére is ilyen sokan tekintették meg a tűzijátékot!

2024. Augusztus 20. 21:08, kedd | Belföld

Augusztus 20. - Kovács Zoltán: 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot

Az időjárás alakulásának függvényében 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot - jelentette be Kovács Zoltán, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője Facebook-oldalán kedd este

2024. Augusztus 20. 19:49, kedd | Belföld

Augusztus 20. - Kovács Zoltán: megtartható az esti tűzijáték

A tervezett időpontban, 21 órakor megtartható a Szent István-napi tűzijáték - jelentette be Kovács Zoltán, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője Facebook-oldalán kedd este.

2024. Augusztus 20. 15:33, kedd | Belföld

Ezerötszáz táncos, zenész, mutatványos vonult a Debreceni virágkarneválon

Több százezer élő- és száraz virágokkal feldíszített virágkocsi, egy meglepetés kompozíció és köztük mintegy ezerötszáz táncos, zenész, mutatványos vonult végig Debrecenben augusztus 20-án.