Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2012. Április 20. 09:25, péntek | Helyi sport
Forrás: gyorietokc.hu

Szerződéshosszabbítás az Audi Hungariával - VIDEO

Szerződéshosszabbítás az Audi Hungariával - VIDEO

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. a következő három évben is folytatja főszponzori együttműködését a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapattal.

Dr. Johannes Roscheck, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója és Kelecsényi Ernő, az ETO KC elnöke a mai napon írta alá a vállalat és a kézilabdaklub közötti névadó szponzori szerződés meghosszabbítását.

"Hosszú távon elköteleztük magunkat a női kézilabdacsapat mellett, és a csapat sikerei igazolják is döntésünk helyességét. Örülünk, hogy prémium járművek és motorok gyártójaként egy nemzetközileg is sikeres csapatot támogathatunk“- mondta Dr. Johannes Roscheck a szerződés aláírásakor.

Kelecsényi Ernő, az ETO KC elnöke szerint: „Egy sportklub számára a stratégiai építkezéshez alapvető fontosságú a megbízható, erős partneri háttér. A Győri ETO-nak az Audi támogatása jelenti a lehetőséget, hogy hosszú távon gondolkodhasson, évről évre magasabb célokat tűzhessen ki és valósíthasson meg. Az idén elért sikerek pedig nemcsak a régió, hanem nagy örömünkre az egész ország számára is igazi, világszínvonalú sportélményt eredményeztek”.

Az Audi ETO KC ebben a szezonban nyolcszoros magyar bajnokként a
2011/12-es EHF Bajnokok Ligája döntőjébe jutott.

Az Audi Hungaria 2006 óta a női kézilabda csapat névadó főszponzora.
A vállalat prémium partnerként a pénzügyi támogatás mellett összesen 18 járművet –köztük A3-as modelleket és Q7-est - biztosít a klub menedzsmentjének és játékosainak rendelkezésére.

A győri AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. 1993 óta szerves részét alkotja a régió életének. A vállalat évek óta támogatja a kultúra és sport azon eseményeit a régióban, amelyek - a győri Audi innovatív motorjaihoz és sportautóihoz hasonlóan - jövőbemutatóak és magas értéket képviselnek, javítva ezzel a város polgárainak életminőségét.

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.