Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. November 25. 08:11, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Szerződést hosszabbított Grimsbö

Szerződést hosszabbított Grimsbö

Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Kari Aalvik Grimsbö, a Győri Audi ETO KC norvég kapusa.

A klub csütörtöki közleménye szerint az olimpiai, világ- és Európa-bajnok hálóőr három évre kötelezte el magát a győriekhez.
"Csapatunk egyik legfontosabb játékosával sikerült megegyezni a hosszabbításról - idézte a kommüniké Bartha Csabát, a Győri Audi ETO KC elnökét. - Nagyon elégedett vagyok, hiszen Kari amellett, hogy remek teljesítményt nyújt a kapuban, nagyszerű csapatember is, igazi vezéregyénisége a védelemnek. Az ő megtartása egy folyamat első lépése, szeretnénk egy, a legmagasabb célok elérésére képes csapatot építeni Győrben a jövőben is."

"Nagyon örülök, hogy sikerült ilyen gyorsan megegyeznem a klubbal a folytatásról - hangsúlyozta Kari Alvik Grimsbö, aki 2015 januárjában igazolt Győrbe. Hozzátette, nagyon sokat jelentett neki Ambros Martín vezetőedző munkája és az a kép, amit Bartha Csaba klubelnök vázolt fel a jövőt illetően. - Őszintén megmondom, hogy nem kellett sokat gondolkodnom, jól érzem magam Győrben én és a családom is. A klub céljai nagyon fontosak számomra, maximalista vagyok, így csakis a legnagyobb célokért szeretek küzdeni! Remek csapat van most Győrben, örülök, hogy még három évig biztosan itt szerepelhetek. Fontos számomra, hogy az Audi ETO-ban a legmagasabb szinten játszhatok és készülhetek a 2020-as olimpiára!"

A világklasszis kapus jelenleg a jövő vasárnap kezdődő svédországi kontinensviadalra készül a norvég válogatottal, amely a román, az orosz és a horvát válogatott társaságában a D jelű csoportban szerepel.

Címkék: Audi ETO KC, győr, kapus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.