Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2012. November 08. 10:29, csütörtök | Bulvár
Forrás: tvnoviny.sk/

Szexbombákkal reklámozzák a koporsókat | [Videó]

Szexbombákkal reklámozzák a koporsókat | [Videó]

Kicsit morbid, de hatásos

A lengyel Lindner koporsógyártó cég először két évvel ezelőtt hívta fel magára a figyelmet, mikor szexi naptárral reklámozta a koporsókat. A lányokon akkor még volt fehérnemű, most azonban még kevesebb ruhát hagytak rajtuk –olvasható a tvnoviny.sk hírportálon.

A két évvel ezelőtti reklámkampány nyilvános felháborodást keltett a katolikus Lengyelországban. Most sincs ez másképp, a közvélemény és az egyház szerint a szexet nem szabad összekötni a halállal.

Ennek ellenére a cég forgalma egyre csak nő, bizonyítva, hogy cicikkel mindent el lehet adni. A vállalat évente több mint 150 ezer koporsót ad el internetes oldalán keresztül.

A vállalat emlékeztet: egy olasz koporsógyártó cég, mely a Lindnernek is ötletet adott, már 2003 óta reklámozza termékeit szexi modellekkel. A lengyel cég meg van róla győződve, hogy jobb termékeik vannak, mint az olaszoknak, s úgy vélik, a lengyel lányok a legszebbek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.