Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2010. Január 30. 07:07, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexi nővérnek öltözött az énekesnő

Szexi nővérnek öltözött az énekesnő

Idén lesz negyven éves Mariah Carey, de még mindig nem fél megmutatni domborulatait a művészet nevében.

Kedves hölgyek nem kell aggódni, ha megbukott az albumok, forgassanak egy erotikus klipet, és máris minden zenecsatorna lejátssza a dalt! Kérdezzek csak meg mindenki bátran Mariah Carey-t, aki nemcsak átdolgoztatta előző korongja felvételeit, de a testét is beveti az eladások megnöveléséért. Az Up Out My Face című videóban egy elég mélyen dekoltált, és nagyon rövid nővérke ruhában vonaglik. A rendező - aki egyben Carey férje is - valahogy csak az általa kedvelt testtájakra koncentrált, így szinte csak a keblei és a lábai láthatóak a kisfilmben.

A videóban kapott Mariah egy kis segítséget is Nicki Minaj személyében, aki szintén ápolónőnek öltözött, és többször megvizsgálja a kolleginát. Bár ennyi erővel akár egy próbababát is megsztetoszkópozhatott volna, amennyi műanyag van Carey-ben.Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.