Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 09. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexi rabszolgalányként pózol a kebelcsoda

Szexi rabszolgalányként pózol a kebelcsoda

Kelly Brook újabb fantáziadús fotósorozaton mutatta meg formáit, méghozzá egy Leia hercegnő által híressé tett szexi rabruhában.

Ha valaki kiérdemli az Anglia legjobb teste címet, annak illik időről időre emlékeztetnie az embereket, hogy miért is. Ezért Kelly Brook ismét nekivetkőzött egy kicsit, hogy a rajongóinak legyen ismét miről fantáziálniuk. Ám ezúttal egy kis filozófia segítséget is igénybe vett, mivel korábban már milliók szívét meghódító elődjeinek öltözött be. A harminc éves kebelcsoda többek közt a Carrie Fisher által játszott Leia hercegnőnek állított emléket, méghozzá egy hasonló ruhában, mint amiben a Star Wars harcos szépsége Jabba a Hutt fogságában senyvedett. De azok sem csalódnak majd a fotókban, akikben nincs Jedi-nger, mivel Brigitte Bardot, Sophia Loren és Raquel Welch egy-egy híressé vált pózát is rekreálta.


Bár a nemrég szinglivé váló Kelly a példaképeihez hasonló filmtörténelmi jelentőséget nem fog elérni, következő alakítását mégis rengetegen fogják megtekinteni. A Piranha című kult-horror 3D-s remake-jében ugyanis anyaszült meztelenül fog az életéért küzdeni. Majd valamikor ősszel a Nyuszis magazin oldalairól fog szintén Éva kosztümben visszanézni hű imádóira.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült