Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 19. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexistenként lépett színpadra Árpa Attila

Szexistenként lépett színpadra Árpa Attila

A TV2 péntek esti A Nagy Duett című műsorának egyik legerőteljesebb produkciója kétség kívül Falusi Mariann és Árpa Attila fellépése volt. A páros maximálisan hozta a dal lényegét, igazán megőrültek a színpadon: Árpa pedig igazi sz

Térden csúszással, fantasztikus csípőmozgással, izzadságcseppekkel, kigombolt inggel és mellszőrzettel adta elő Beyoncé világslágerének, a Crazy In love-nak rock and roll változatát az Árpa-Falusi páros. A dinamikus énekesnő őrületes hatással volt duettpartnerére, így egy igazi, erotikától fűtött produkciót láthattunk, amelynek valószínűleg Árpa Attila népes rajongótábora örült a legjobban.

Az egyetlen női zsűritagot, Balázs Klárit is teljesen lenyűgözte Árpa, és erre minden oka megvolt. Attila a produkció alatt a zsűriasztal előtt is táncolt és énekelt, szó szerint flörtölt az énekesnővel. Ezt Claudia is szóvá tette, és megkérdezte Klárikát, milyen érzés volt Attila övcsatja közelébe kerülni. "Én már férjnél vagyok" - jelentette ki Klárika, Falusi Mariann pedig megjegyezte, Attilával nincs köztük semmi. A show nagy "kerítőnője" természetesen ezt nem hagyta szó nélkül: "Biztos? Mert a filmben említetted, hogy szex lesz" - utalt a páros bemutatkozó kisfilmjére.


Tény, péntek este Mariann és Attila igazán felforrósították a levegőt stúdióban, Árpa valóságos szexistenné vált a dal alatt, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Azt azonban a zsűritagok észrevételezték, és Árpa is elismerte, ahhoz, hogy az előadás így sikerüljön, és előjöjjön az erotika, a fantasztikus partnernőre, Falusi Mariannra volt szükség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.