Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

Az Egyesült Királyságban tartózkodó Szijjártó Péter azt írta, hogy a Jaguar egy nagy mérnöki fejlesztőközpontot működtet Budapesten, és ez a Jaguar öt hasonló központjának egyike.

"Jó volt hallgatni a vezetőket, amint dicsérték a magyarországi munkaerő minőségét, hozzáértését és szorgalmát" - fogalmazott.

A tárcavezető megnyugtatónak nevezte, hogy a Jaguar stratégiai jelentőségűnek tartja a budapesti mérnöki fejlesztőközpontot, és jó volt "hallani a jövőre vonatkozó bővítési terveiket is", a Jaguar ugyanis kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontnak a következő évek globális fejlesztési stratégiájában.

Kifejtette, hogy jelenleg 350 ember dolgozik a Jaguarnak Budapesten, és küszöbön áll egy fontos együttműködési megállapodás a Budapesti Műszaki Egyetemmel, ami további fejlődési lehetőséget fog biztosítani a magyar tehetségeknek a globális autóipar élvonalába történő belépéshez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció

2024. Június 15. 11:05, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Varga Mihály: két hét, 3 kedvező hitelminősítői döntés

A Moody\'s és a Scope Ratings után ma este a Fitch Ratings is megerősítette Magyarország adósbesorolását, továbbra is befektetésre javasolják hazánkat - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán a hitelminősítő pénteki döntése u

2024. Június 14. 15:03, péntek | Belföld

Megkezdték a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálását

Megkezdték a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálását pénteken a Nemzeti Választási Irodában (NVI).