Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Április 24. 15:30, kedd | Helyi
Forrás: Széchenyi István Egyetem

Szimpózium a Formula Student résztvevőinek Győrben

Szimpózium a Formula Student résztvevőinek Győrben

2012. április 24-25-én, kedden és szerdán a Formula Student versenysorozatban részt vevő európai fiatalok számára a Széchenyi István Egyetem Formula Student Engine Symposium-ot rendez Győrött.

Több mint 200 olyan egyetemi, főiskolai hallgató, gyakorló mérnök jelentkezett a rangos előadókat felvonultató szakmai eseményre, akik tagjai valamely európai egyetem FS csapatának.

- Célunk, hogy a Formula Student mozgalom fiataljai és a járműipar valamint a hozzá kötődő felsőoktatás képviselői az évente megrendezett versenyen túl is kapcsolatba kerüljenek egymással. Az ő számukra szerveztük meg első alkalommal Győrött a szakmai napokat – mondta el dr. Hanula Barna egyetemi docens, a győri egyetem Műszaki Tudományi Karának ipari kapcsolatok dékánhelyettese.
A tapasztalatok megosztása mellett a mozgalomnak az is értéke, hogy kötetlen formában is mód nyílik az ismerkedésre, a személyes kapcsolatok építésére, ápolására.

A kétnapos szakmai konferencia első napjának estjén, 2012. április 24-én 20 órai kezdettel a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ (9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 66.) látja vendégül a résztvevőket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.