Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2013. Március 08. 15:38, péntek | Helyi

Színes programok a hétvégére

Színes programok a hétvégére

Alig vártad, hogy jöjjön a hétvége? Várod a tavaszt és kimozdulnál valahová? Esetleg randid lesz? Van pár programajánlatunk a számodra!

Ez a hétvége mi másról szólhatna, mint a Nőnapról. A hölgyeket megannyi programmal várják péntek, szombat a szórakozóhelyek. A Chippendale Show, Magic Mike Night és további sok sok program várja a szórakozni vágyó hölgyeket, lányokat!

Ha egy kis különlegességre vágynál, március 8-án a Richter Teremben, a Győri Filharmónikus Zenekar ad lenyűgöző koncertet és akik egy kicsit előre terveznek, ajánljuk figyelmükbe, a március 16-án megrendezésre kerülő, Bobby McFerrin koncertet is a Városi Egyetemi Csarnokban. A további koncerteket itt találod meg.

A moziba vágyóknak sem kell csüggednie, hisz rengeteg film vár rájuk. Bővebb részleteket a filmekről, ide kattintva találtsz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 09:13, péntek | Helyi

Legyőzték a pécsieket a győri kosarasok

Tizenharmadik bajnoki győzelmével megszerezte az alapszakasz második helyét a Serco Uni Győr női kosárlabda csapata. Az egyetemisták ráadásul egyik nagy riválisukat, a pécsieket győzték le hazai pályán.

2024. Március 01. 08:12, péntek | Helyi

Postán is érkezhet a bevallási tervezet

Már csak három hétig, március 18-ig kérhető a személyijövedelemadó-bevallási tervezetek postázása.

2024. Március 01. 07:13, péntek | Helyi

Nincs szükség csodákra

Hogyan ápoljuk személyes kapcsolatainkat?

2024. Február 29. 09:13, csütörtök | Helyi

Idén is megóvják a kártevőktől a győri fákat

A Győr-Szol Zrt. az időjárásnak megfelelően február 29-én, csütörtökön, és március 1-jén, pénteken este 10 órától másnap hajnal 6 óráig tervezi a Győrben található utcai és parki fák permetezését.