Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2018. Október 30. 07:19, kedd | Bulvár

Szinetár Dóra visszatér

Szinetár Dóra visszatér

Kisfia születése óta, ma este először láthatja a közönség Szinetár Dórát, aki fokozatosan szeretne visszaszokni a munkába.

Szinetár Dóra kedd este látható majd először újra az Operettszínház színpadán, az Ének az esőben című musical Lina Lamontjaként. Ez még nem a teljes visszatérés, a színésznő úgy döntött, fokozatosan vállal feladatokat, így heti egyszer-kétszer lép fel a színházban vagy koncerteken.

"Ennyire könnyen még sosem ment, hogy a szülés után újra dolgozni kezdjek. Fizikailag és lelkileg is sokkal nehezebb volt, amikor Marci és Zorka világra jöttét követően újra munkába álltam. Talán a harmadik baba után a test már megtanulja ezt az állapotot, nem éri akkora sokk, így a hangommal sem volt semmi baj. De azt is hozzá kell tenni, hogy az elmúlt közel másfél évben tényleg kipihentem magam, már ami a munkát illeti" - mesélte a Blikknek aa Jászai Mari-díjas színésznő, aki hozzátette, mindig nagyon hiányzik a kisfia a próba végére, ezért amíg két-hároméves nem lesz, nem is szeretne teljes intenzitással visszatérni a színpadra.

Forrás: origo.hu

Kép: Szinetár Dóra / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.