Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. Március 25. 07:46, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Szinte pucéran játszik állataival a modell

Szinte pucéran játszik állataival a modell

Nehezen elképzelhető élethelyzetben kapták lencsevégre Bar Refaelit, ugyanis a szépség szexi fehérneműben sétáltatja kutyusát és cicusát. Tegnap megcsodálhattuk, milyen, ha teljesen ledobja magáról a ruhát Bar Refaeli, ma pedig abból ka

A bodros-fodros, csipkés, áttetsző csodák remekül mutatnak Refaelin, csupán a képek kerettörténetével lőttek mellé az alkotók. Ugyanis azt elég nehéz elhinni, hogy ilyen öltözékben sétáltatja a kutyáját, vagy éppen játszik a cicusával - mármint a négylábúval. Ahogy sok más előző fotóval kapcsolatban is elmondták egy páran, a modellek bőven elég látnivalót nyújtanak, nem kell köréjük fölösleges cselekmény.

Apropó látvány! Bar vonalait mindenki vésse jól az eszébe, mert a hölgy kijelentette, hogy kevesebbet fog vetkőzni. Ugyanis ő már elég híres, így csak a legnagyobb ajánlatokra fog igent mondani, és a feltörekvő utódoknak is meg akarja adni a lehetőséget. Ez pedig csak akkor jó ötlet, ha az újoncok is legalább ennyire csodálatosan néznek ki.





Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.