Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Március 20. 12:30, kedd | PR

Őszintén az Egészségügyről - filmvetítéssel egybekötött előadás

Őszintén az Egészségügyről - filmvetítéssel egybekötött előadás

Előadásunkat Ghislain Lanctot egészségügyi Maffia című sikerkönyv írójának lebilincselő és igazságot feltáró dokumentum filmjének vetítésével kezdjük.

Egészségtudatos szemléletmód változásra sarkalló előadássorozatunkkal kívánjuk a lakosságot informálni, hogy létezik más mód a töménytelen gyógyszerezésen és fájdalmas műtétek elszenvedésén kívül. Ne Birkamód kövessük a magatehetetlen és gyógyszereken élő,azzal megalkuvó embertársainkat, ha gyermekeink vagy magunk,akár szeretteink egészségéről legyen szó.

Szintetikus, azaz műanyagra épülő világunkban mindenhol a korrupció és halálra mérgezés a trendi. Teszik ezt a lakossággal úgy, hogy JÓSZÁNDÉKKAL és HANGZATOS szlogenekkel fennszóval hirdetik, hogy a reklámban hallható gyógyszer milyen hatékony és gyors "segítséget" nyújt a fájdalomban. A mellékhatásokról azonban nem informálnak,a szervezet vészcsengőjét elnyomó mérgezésről nem szól a fáma.

Lássunk már végre át a mesterkedésen, hallgassuk már meg a LELKÜNK fájdalmas segélykiáltását! Hiszen nem más miatt jönnek a betegség tünetek, mint az ESZTELEN csak BETEGSÉG útjára vezethető hozzá állásunk miatt. Hagyjuk magunkat félrevezetni, becsapni, félelemben tartani, és megcsonkítani,ahelyett, hogy vennénk a bátorságot és keresnénk a miértekre a választ. A válasz pedig adott a betegség tüneteiben, az önkéntelenül kimondott szavainkban, a szerveink által küldött jelzésekben.

pl:-a hajam tépem ettől a helyzettől,és hajhullástól szenvedünk egy életperiódusban. Vállamon cipelem a helyzet súlyát...Nem bírok már többet elviselni….nyomja a vállam a sok gond...az illető vállizmok és lapocka görcsös fájdalmától szenved.

Nem tudok kilépni ebből helyzetből....nehéz ez a lépést megtenni...páciens életének mely területén kéne lépnie ahhoz, hogy elmúljon a lábfájdalom.

Beszédesek a szervek tünetei, s egy jól képzett terapeuta olvas ezekből a jelzésekből. Nem gyógyszerrel kellene lazítani a görcsökön, hanem szembenézni a megoldandó élethelyzettel, mert addig szól a vészcsengő míg Lelkem számára nem hozok megnyugtató megoldást. Az ember egy TESTBŐL-LÉLEKBŐL-SZELLEMBŐL álló holisztikus egész, mely akkor lehet Egész-séges, ha egészként tekintünk rá.

A mai BETEGSÉG ügy alkatrészeire szedi ezt az egységet, és több kg-os sejtkupaccá degradálja, melynek nincs akarata, lelke, sőt érzelmei sem.

Mindaddig, amíg látszatmegoldásokhoz folyamodunk (gyógyszeres, ill. műtét) nem lehetünk sem boldogok, sem tudatosak az egészségünk helyreállításában.

Témáról bővebben a 2012 március 23-án 17.00 kezdettel Fény Háza Alternatív Gyógyászat-oktatás Stúdióban. Győr Lehel Út 15. www.fenyhazatanklub.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.