Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2024. Augusztus 04. 09:21, vasárnap | Sport
Forrás: MTI

Szoboszlai fáradtság miatt pihent a Liverpool szombati felkészülési mérkőzésén

Szoboszlai fáradtság miatt pihent a Liverpool szombati felkészülési mérkőzésén

A Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője, Arne Slot \"nem akart kockáztatni\", ezért pihentette Szoboszlai Dominiket együttese Manchester United elleni felkészülési mérkőzésén, a dél-karolinai Columbiában.

Az egyesült államokbeli túra utolsó állomásán a Liverpool simán, 3-0-ra legyőzte ősi riválisát, a magyar válogatott csapatkapitánya ugyanakkor nem volt részese a sikernek.

"Ez már a 13. napunk a túrán, Dominik minden edzésen és meccsen ott volt, a legutóbbit alig két napja játszotta. Kicsit fáradt, nem akartunk semmit kockáztatni, mert szombat este repülünk haza, kedden pedig már teljes edzés vár ránk" - mondta a holland szakember a klub honlapján arra utalva, hogy jövő héten csatlakoznak a felkészüléshez azok a labdarúgók is, akik válogatottjukkal sokáig meneteltek az Európa-bajnokságon, valamint a Copa Americán.

A Liverpool az angol bajnoki élvonal augusztus 18-i rajtjáig még egy előkészületi meccset játszik, jövő vasárnap a Sevillát fogadja az Anfield Roadon, majd a Premier League nyitófordulójában az újonc Ipswich Townhoz látogat.

Szoboszlai a felkészülés során a Betis elleni találkozón betalált, csapata azzal a góllal nyert 1-0-ra.

Címkék: Liverpool, szoboszlai

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 04. 09:33, vasárnap | Sport

Major Veronika bronzérmes női sportpisztolyban

Major Veronika nagyszerű teljesítménnyel, a döntő közben szétlövést is nyerve bronzérmet szerzett a női sportpisztolyosok szombati fináléjában a párizsi olimpián Chateauroux-ban.

2024. Augusztus 04. 09:28, vasárnap | Sport

Gyulay Zsolt szerint Hámori Luca olyan hős, aki példakép lehet

Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint Hámori Luca, aki ötödik helyen zárt a női ökölvívók között a párizsi olimpián, egyike azoknak hősöknek, akik példaképei lehetnek a fiataloknak.

2024. Augusztus 04. 09:25, vasárnap | Sport

Milák Kristóf szenzációs úszással aranyérmes 100 méteres pillangóúszásban

Milák Kristóf aranyérmet nyert 100 méteres pillangóúszásban szombaton a párizsi olimpián.

2024. Augusztus 04. 09:22, vasárnap | Sport

Szerb sikerrel negyeddöntőben a magyar férfi vízilabdázók

A szerb férfi vízilabda-válogatott 15-8-ra legyőzte a házigazda francia csapatot a párizsi olimpia szombati versenynapján, ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott is negyeddöntőbe jutott.