Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2010. Január 22. 06:26, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Szőlőkarókkal agyba-főbe verték az asszonyt

Szőlőkarókkal agyba-főbe verték az asszonyt

Elfogta a rendőrség azt a két embert, akik a gyanú szerint szőlőkarókkal vertek össze, majd megpróbáltak kirabolni egy asszonyt Boldogon - értesült a HavariaPress. Egyiküket ezen felül több más, a hevesi faluban elkövetett betöréssel is

E héten szerdán hajnalban betörők hatoltak be Boldogon a Kossuth Lajos út egyik családi házába, hogy onnan különböző értéktárgyakat és pénzt lopjanak el. A zajra felriadt a lakás tulajdonosa, egy 54 éves nő, ezért az elkövetők egyetlen szó nélkül, azonnal rátámadtak, és szőlőkaróval agyba-főbe verték, így az asszony súlyos sérüléseket szenvedett, de a tettesek nem jutottak pénzhez. A támadásról szóló bejelentés alapján a hatvani rendőrök azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását, így még a délelőtt elfogták a két gyanúsítottat, egy 17 és egy 25 éves helyi fiatalembert.

A kihallgatásuk során kiderült, hogy aznap egy másik házba is betörtek, az idősebbik férfi pedig legalább három másik betörést is elkövetett a településen, ezen alkalmakkor csaknem egymillió forint értékű zsákmányt szerzett. A két férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlete, illetve több rendbeli betöréses lopás gyanúja miatt indult büntetőeljárás a hatvani kapitányságon, ahol előterjesztést tettek az elkövetők előzetes letartóztatására is.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 18. 09:04, csütörtök | Kék hírek

Szexuális kényszerítés miatt tartóztattak le egy férfit Pakson

Szexuális kényszerítés és rablás gyanújával tartóztatott le a bíróság egy 20 éves németkéri férfit, aki egy 55 éves nővel erőszakoskodott Pakson - közölte honlapján a rendőrség szerdán.

2022. Augusztus 17. 17:01, szerda | Kék hírek

Idén eddig 145 ezer határsértőt fogtak el

Idén eddig 145 ezer határsértőt fogtak el, míg tavaly az azonos időszakban ez a szám 57 ezer volt; az elfogott embercsempészek száma meghaladja az ezret

2022. Augusztus 17. 09:06, szerda | Kék hírek

Állatkínzás miatt vádat emeltek egy osztrák nő ellen Zalában

Családi házában bezárva, gondozatlanul tartott 19 kutyát egy zalai faluban egy osztrák nő, emiatt vádat emeltek ellene - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

2022. Augusztus 16. 12:08, kedd | Kék hírek

Szúrásig fajult egy vita Karancskeszin

Előállították a rendőrök azt a 22 éves férfit, aki konyhakéssel szúrt meg egy gyalogost.