Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. November 26. 07:30, szombat | Helyi
Forrás: eto.hu

Szombaton 17.30-kor: Újpest - Győri ETO FC a bajnokság 17. fordulójában

Szombaton 17.30-kor: Újpest - Győri ETO FC a bajnokság 17. fordulójában

Vladimir Djordjevic és Ji-Paraná nélkül lép pályára Újpesten a Győr ETO FC csapata, mindkét játékos sérülés miatt marad távol a fővárosi találkozótól.

A csapatba visszakerül Koltai Tamás (képen) és Fehér Zoltán is, akik mindketten utoljára a Ferencváros ellen voltak ott a kezdősípszónál - írja az eto.hu.

Mindkét labdarúgó alapembere volt a nyári sikerszériának, így az ETO szurkolók abban bízhatnak, hogy az ő visszatérésük újra 3 pontot eredményez majd. A tervezett kezdőcsapat: Stevanovic - Takács, Stanisic, Fehér, Szabó O. - Pilibaitis, Kiss M., Trajkovic - Dudás, Ahjupera, Koltai.

Csertői Aurél: "Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen akkor megyünk a lila-fehérekhez, amikor ők nagyon elkapták a fonalat. Láthatóan mostanra érett össze a fiatal tehetséges és rutinos, meghatározó játékosokból csapattá az Újpest, nekünk pedig nem úgy sikerült a legutóbbi találkozónk, ahogyan azt szerettük volna. Az már biztos, hogy a második helyen maradunk a téli szünetre, de ez nem tesz bennünket elégedetté. Nagyon fontos lenne győzelemmel zárni a bajnoki évet, ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elhozzuk a három pontot a fővárosból."

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.

2024. Augusztus 15. 08:11, csütörtök | Helyi

Még nem kell aggódni a FLIRT miatt Győrben

A járványügyi szabályok betartásával megelőzhető, hogy iskolakezdéskor berobbanjanak a fertőző megbetegedések.

2024. Augusztus 15. 07:15, csütörtök | Helyi

Kézilabda-szurkolók figyelem: Más időpontban lesz az ankét!

Egyeztetéseket követően a Győri Audi ETO KC új időpontban tartja meg idénynyitó szurkolói ankétját.

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember