Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2024. Június 14. 08:13, péntek | Helyi

Szombaton nyit a győri fürdő – praktikus kérdésekre kértünk és kaptunk választ

Szombaton nyit a győri fürdő – praktikus kérdésekre kértünk és kaptunk választ

A RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő június 15-én indítja a nyári szezonját, a győrieknek kedvezményes jegyet kínálnak.

Ez azt jelenti, hogy a felnőtt egész napos belépő 4500 forint lesz, a diák- és nyugdíjasjegy pedig 3500 forint.

Ezt az akciót megfejelték továbbá azzal, hogy június 15. és augusztus 25. között a győrieknek nem kell kiváltaniuk ehhez a RQ kártyát. Ez a fürdő vállalása, hogy megköszönje vele a győrieknek, hogy a helyi fürdőt választják a vakáció idején, ha felfrissülni, szórakozni, pihenni szeretnének.

Joggal merül fel a kérdés, hogy ha valaki az év elején már kiváltotta az RQ-kártyát és fizetett is érte, akkor becsapva érezheti-e most magát? A válasz nem, ugyanis ők a kártyájukért cserébe egy egész napos belépőt kapnak, tehát az összeg, amit befizettek, nekik is visszajön.

  1. Hánytól hányig lesz nyitva a fürdő a nyári időszakban? Június 15-től reggel kilenctől este nyolcig.
  2. Mennyi lesz a belépő? A győriek kedvezményes jegye 4500 és 3500 forint, a további jegyárak pedig a nyitás napjától megtalálhatók a RQ honlapján: https://rabaquelle.hu/arak
  3. Lesz-e RQ-kártya? Nem. Ezzel remélhetőleg a beléptetés is gyorsabbá, gördülékenyebbé válik.
  4. Hogyan alakul a parkolás? Akik a gyógyászati részlegbe érkeznek, azok számára a parkolás mostantól ingyenes lesz. Ehhez az kell, hogy a gyógyászat recepcióján a parkolókártyájukat adják át érvényesítésre. A fürdővendégek is vigyék magukkal a jegyüket, mert azt a fürdő recepcióján szintén leolvassák: bármennyit is tartózkodnak a strandon, legfeljebb négy órára vonatkozó parkolódíjat kell majd fizetniük a városi parkolási díjnak megfelelően.
  5. Mit kell tudni az öltözőhasználatról? A szezonban a nyári öltözőblokkot nyitják meg, amely a strandbejárat közelében van. Aki szekrényt is szeretne bérelni, az 1000 forintért megteheti. Az átöltözőkabin és mosdóhasználat itt természetesen ingyenes.
  6. A napágyakat ki, hogyan, mennyiért veheti igénybe? A napágyakat 2000 forintért lehet bérelni és 2000 forint kauciót kell fizetni, ami azonban visszajár, ha a vendég az ágyat távozáskor visszaviszi oda, ahonnan bérelte („konténer shop”). A kauciót csak készpénzben tudják fogadni, a bérlésért viszont kártyával, illetve az órával, az arra feltöltött összeggel is lehet fizetni.
  7. Apropó: hogyan fizetünk a fürdőben? A kaució kivételével csak kártyával vagy a belépéskor kapott órával tudunk fizetni. Az órára a recepciónál vagy a „konténer shop”-ban lehet pénzt felölteni, akár készpénzt is.
  8. A csúszdákat mikor lehet használni? Délelőtt 10.00-től 13.00 óráig, majd az egyórás szünetet követően 14.00 órától 19.00-ig. A tavalyi tapasztalatokból tanulva annyi változást bevezet a fürdő, hogy a vendégeket sávosan engedik fel, tehát nem a lépcsőn, hanem a szifoncsúszda előtt fognak várakozni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 09:13, szombat | Helyi

Nyári diákmunka kétszázezer bruttóért

Érdemes sietni, júliustól indul a központi diákmunka program, sok településen már csak a héten lehet jelentkezni. Napi hat óráért havi 200 ezer bruttót kereshetnek.

2024. Június 22. 09:12, szombat | Helyi

Tápszentmiklóson épül a közösségi tér

Megkezdődött a Tápszentmiklósi Közösségi Tér építése a munkaterület átadásával – jelentette be a Facebook-oldalán Kovács József polgármester.

2024. Június 22. 07:12, szombat | Helyi

Már bontották a házat, amiben a régi gazda otthagyta kutyáját (FOTÓK)

Egy bontás alatt lévő házból mentett ki kutyát A Szurkolók az Állatokért – Győr Alapítvány, a lehulló törmelékek közt reszkető németjuhászt magára hagyta az előző tulajdonos – közölték a szervezet Facebook-oldalán

2024. Június 21. 09:13, péntek | Helyi

Teqball ob – Izsák és Blázsovics győzött egyéniben Győrben

Izsák Anna és Blázsovics Ádám nyerte egyéniben a MOL Országos Teqball Bajnokság III. és egyben utolsó fordulóját.