Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2010. Január 14. 07:32, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Szombaton vágnak neki Bamakónak

Szombaton vágnak neki Bamakónak

Szombaton indul a nemzetközi sport egyik legjelentősebb versenyének számító Budapest-Bamako Rali ötödik futama – jelenti a HavariaPress. A Nagy Afrikai Futam starthelye a Bamako Rali története során már hagyományossá vált 56-osok tere szo

A futam előtti két napon zajlik a versengő gépek átvétele, az eseményre várhatóan nézők sokasága lesz majd kíváncsi, nem is szólva a rajt még látványosabb ceremóniájáról. Az indulók egyébként csütörtök reggeltől - a sikeres adminisztratív és technikai gépátvétel után - állhatnak be Városligeti hídról is jól látható a Parc Fermé nevet viselő tárolóhelyükre, ahonnan a járművek már csak szombat reggel hajthatnak ki. A hírügynökség információi szerint néhány csapat már szerdán megérkezett Magyarországra, így többek közt az ír versenyzők is már Budapesten készülnek a megmérettetésre.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 12. 09:43, csütörtök | Sport

Elégedettek vagyunk az eredménnyel!

Megnyertük a power stage-t és kategória másodikként fejeztük be a versenyt - nyilatkozta a verseny után a pilóta.

2022. Május 10. 17:56, kedd | Sport

Kategóriagyőzelmet, dobogós helyeket hozott az új pálya a Korda Racingnek

A hétvégén a februárban átadott monori M-Ringen folytatódott a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság, ami igencsak eredményesen zárult a Korda Racing és a Ritmus ASE közös csapatának hat versenyzője számára.

2022. Május 07. 10:23, szombat | Sport

M-Ring: új pálya, új remények a Korda Racing számára

A hétvégén folytatódik a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság.

2022. Május 04. 17:02, szerda | Sport

Valter Attilát a szakaszgyőzelem tenne igazán boldoggá a Budapestről rajtoló Giron

Egy szakasz megnyerése, vagy legalább egy etapon a legjobb három közé kerülés tenné igazán boldoggá Valter Attilát a pénteken Budapestről rajtoló Giro d\'Italia országúti kerékpáros körversenyen.