Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2020. Február 04. 16:10, kedd | Belföld

Szorította unokája nyakát a dühös nagymama

Szorította unokája nyakát a dühös nagymama

Egy asszony azért ment be lányával az iskolába, hogy megtudják az igazgatótól, melyik osztálytársa lökte fel az unokáját.

Január elején egy Marcali közelében lévő általános iskolába indult az 51 éves nagymama, hogy kiderüljön, melyik gyerek lökte fel korábban az unokáját. Az asszony látta, ahogy az igazgató egy osztályteremben beszél unokájával és egy fiúval. Éppen azt tisztázták, hogy nem a fiú lökte fel a kislányt. A nagymama nem hallotta, hogy miről van szó és azt hitte, hogy a fiú tette.

A 10 éves diák az osztályterem ajtajában állt, ahová a nagymama belökte, majd a többi gyerek szeme láttára két kézzel elkapta a nyakát és szorítani kezdte.

Az igazgatónő lépett közbe. Ő húzta el az asszonyt a fiú közeléből és felszólította, hogy hagyja el az iskolát.

A gyerek 8 napon belüli sérüléseket szenvedett, de a szorítás miatt véraláfutásos lett a nyaka. A bíróság gyorsított eljárásban tárgyalta az asszony ügyét. Két év próbaidőre bocsátottak.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 22. 07:36, szerda | Belföld

Orbán Viktor: múlt nélkül nincs jövője a magyar futballnak

Múlt nélkül nincs jövője a magyar futballnak - jelentette ki a miniszterelnök kedden Felcsúton Zsohár Melinda és Oláh János Szerelemfoci című, a felcsúti labdarúgás százéves történetét összefoglaló könyvének bemutatóján.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:02, kedd | Belföld

Éjfélkor jár le az szja jóváhagyásának határideje

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.