Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2010. Január 20. 13:45, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Szörnyethalt két kisfia

Szörnyethalt két kisfia

A rendőrségi vizsgálat eddigi adatai szerint nem adta meg az elsőbbséget a 4-es főútra kanyarodva az a sofőr, akinek autójában két kisfia szörnyethalt, harmadik gyermeke és maga a sofőr is életveszélyesen megsérült, mikor egy szabályosa

A tragikus baleset kedden délután történt a Pest megyei Abony határában, a 4-es út egyik kereszteződésében.

Az Újszilvás felé tartó autós, aki mögött a hátsó ülésen három gyermeke ült, az elsőbbségadást elmulasztva hajtott a főútra. Az Opel Astrába egy Szolnok felől érkező Audi nagy sebességgel belerohant. Az ütközés következtében az Opelban utazó gyermekek közül ketten - egy 10 és egy 11 éves fiú - olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A gépkocsiban utazó harmadik gyermek, valamint a sofőr is életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az Audi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. A családi tragédiát okozó baleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 13:00, péntek | Kék hírek

13 és 16 éves fiatalok bántalmaztak életveszélyesen egy férfit

Az Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a két fiatallal szemben, akik 2022. év novemberében, Oroszlányban bántalmaztak egy hajléktalanként élő férfit.

2023. Szeptember 22. 06:00, péntek | Kék hírek

Esztergomi robbantás - Hajdu János: a kommandósok a szakmai protokoll szerint jártak el

Az ügyészség szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai minden szakmai protokollszabályt betartottak a szerdai esztergomi akciónál, amelyben életét vesztette egy rendőr - mondta a TEK főigazgatója.

2023. Szeptember 21. 07:53, csütörtök | Kék hírek

Esztergomi robbantás - egy rendőr meghalt, többen megsérültek

Jelenleg is zajlik a hivatalos szervek szemléje Esztergomban, ahol egy körözés alatt álló férfi - az elsődleges információk alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során.

2023. Szeptember 20. 14:34, szerda | Kék hírek

Veszélyes hobbi - Világháborús robbanóanyagokat gyűjtött egy férfi

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség robbanóanyaggal és robbanószerrel visszaélés bűntettével vádolja azt a férfit, aki pusztaszabolcsi házában II. világháborús robbanótesteket és robbanóanyagokat gyűjtött.