Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. December 18. 15:48, hétfő | Bulvár

Szörnyű hírt közöltek orvosai Székhelyi József színművésszel

Szörnyű hírt közöltek orvosai Székhelyi József színművésszel

Székhelyi Józseffel a napokban közölték az orvosai, hogy mégis rák az az elváltozás, amit a tüdejében találtak egy hónapja.

A színész tovább dolgozik és nem foglalkozik azzal sem, hogy a vizsgálat áttéteket is kimutatott.

A napokban közölték az orvosai Székhelyi József Jászai Mari díjas színésszel, hogy a tüdejében talált elváltozás rák. „Most már egyértelmű, hogy tüdőrákom van, méghozzá egy elég ronda fajta” – mondta a Lokálnak Székhelyi József. – „De hiszek abban, hogy legyőzhetem! Kemoterápiás kezelést kapok” – tette hozzá a színész, aki elárulta, áttéteket is felfedeztek nála az orvosok.

"Nálam van több áttét, de megmondom őszintén, nem foglalkoztat, hogy hol. Egyszerűen rábíztam magam a doktorokra, és minden kezelésnek állok elébe. Tudom, hogy a küzdő felek közötti felkészültségi szint ég és föld. De azt is tudom, hogy én vagyok a föld, és nem megyek az égbe."

Székhelyi szerint nem szabad a betegségtudattal köldöknéző apátiába zuhanni.

„Különben nem én vagyok az erősebb, hanem a rák. Márpedig nekem kell nagyon erősnek, harcosnak és felkészültnek lenni, és akkor nem lehet baj” – véli a színész, aki töretlenül dolgozik, és reméli, hogy az idei karácsony sem lesz más, mint az eddigiek.

"Azt kívánom, hogy úgy legyen, mint ahogy az korábban is lenni szokott: a nagypapa háza körül legyen hatalmas forgalmi dugó."

Forrás: nlcafe.hu

MTI FOTÓ: KALLOS BEA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára