Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 17. 14:41, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Szörnyű baleset érte a vadóc dívát

Szörnyű baleset érte a vadóc dívát

Koncertjéről kellett kórházba vinni Pinket, mert a segédei nem rögzítették rendesen, mielőtt a levegőbe emelték, így óriásit esett.

Mindig is sokan tartották őrültségnek Pink éppen futó turnéjának akrobatikus elemeit, mivel nem képzett artista, de eddig legalább nem történt baleset. Csütörtök este azonban óriásit esett. Az átképzett táncoslányai ugyanis nem rögzítették hozzá rendesen a hámot, ami a levegőbe emeli az énekesnőt. Illetve csak azokat az ágakat csatolták rá, amik vízszintesen rángatják, a függőlegeseket elfelejtették. Ezért a vadóc díva egyszer csak megindult előre óriási sebességgel, és a színpad előtti barikádig meg sem állt...


A zuhanása elég horrorisztikus volt ugyan, de a kórházba szállítása után kiderült, hogy semmilyen sem tört el, vagy sérült meg komolyan. Viszont az egyik hibázó táncosa eléggé megütötte magát, amikor Pink felborította repülés közben. A balul elsült utolsó nótát több rajongónak sikerült rögzítenie. 

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült