Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2010. Augusztus 15. 14:29, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Szörnyűség a gyalogátkelőnél

Szörnyűség a gyalogátkelőnél

Halálos áldozatot követelő cserbenhagyásos baleset történt szombat éjszaka Csepelen. A Weiss Manfréd úton – volt Szabadkikötő út – a Szabadkikötő HÉV-megállónál történt a baleset. A megállónál lévő gyalogátkelőn egy Csepel

 
A rendőrség egyelőre keresi az ismeretlen gázolót, illetve szemtanúk jelentkezését várják - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete. Az autóról és a sofőrről egyelőre nincs információja a rendőrségnek. Valószínű, hogy az autó szélvédője a balesetben feltehetőleg a vezető oldalán bepókhálósodott, betört. A rendőrség az ügyben ismeretlen tettes ellen nyomoz segítségnyújtás elmulasztása és halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt.
 
 
A rendőrség kéri, hogy aki tud valamit a baleset körülményeiről, illetve a gázolóról, vagy a kocsiról vannak információi, az jelezze a 061-273-4000-ás telefon 186-os vagy 140-es mellékén, vagy névtelenül is bejelentést tehetnek a telefontanú 06-80-555-111-es ingyenes számán, vagy hívhatják a 107, 112 központi segélyhívókat.
 
 
(FH)
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.