Városlista
2024. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2011. Szeptember 14. 17:30, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Sztár Dj-k: Dj t.a.c.a

Sztár Dj-k: Dj t.a.c.a

Tamás Bálint, alias t.a.c.a. 1986-ban született Sopronban. Már gyerekkorában nagy hip-hop rajongó volt, aztán 1998 körül valami megváltozott...

Barátja révén kezébe akadt egy Budai kazetta, (Csepp a tengerben remix) ami mindent felforgatott a zenei ízlésében. 2000 év vége felé bekerül az akkori új Top Clubba mint fény pultos. Akkor került igazán közel a lejátszókhoz, és elkezdett lemezeket gyűjteni. Szabó Ákos révén ott kapott lehetőséget egy bemutatkozásra, amit nagy sikerrel fogadott a közönség. Onnantól a klub életében a warm up DJ szerepét töltötte be. A későbbi időkben a hely átalakult új néven új arculattal szórakoztatta a nagyérdeműt, ahol t.a.c.a. társ rezidense lett Gigának. Az évek alatt egyre több klubba, egyre több rendezvényre hívták Magyarországon és a környező országokban, Szlovákiában és Ausztriában, számtalan, nemzetközileg is ismert Dj mellett állhatott a pult mögött, a teljesség igénye nélkül, Anthony Pappa, Danny Howells, Dave Seaman, Jymmy Van M, Rush, Maurizio Zoccola és Chriss Scott.
Jelenleg több saját party sorozata is van: Arrabona Twentytwo Dj'show, Dance Tribe és ő a Compact Techno megálmodója is.

- Felröppent a hír Győrben, hogy péntekenként Te fogod vezényelni az újonnan nyíló 232 Music Club bulijait. Hogyan kerültél velük kapcsolatba?

- A jelenlegi tulaj keresett meg. Ő már ismerte a rendezvényeimet, és úgy gondolta hatékonyan tudnám segíteni a klubot. Alapvetően többféle zenét szeretne játszani a 232-ben, így jutottam az eszébe.

- Milyen stílusú zene lesz péntekenten?

- Többnyire techno, tech-house party-k lesznek, kéthetente budapesti sztár Dj-k vendég szereplésével. Belekóstolunk a minimál, az underground irányzatokba, de megmozgatjuk majd a mélyebb stílusokat, úgymint a deep vagy a progressive zenék kedvelőit is. Első sztárvendégeim egyébként a Bp Coronita rezidensei lesznek.

- Az első pénteki bulid különleges lesz, hiszen ezen a napon ünnepled a születésnapodat…

- Így van. Az első pénteket teljesen kisajátítottam magamnak. Meghívtam a bulira a győri diszkós barátaim nagy részét, és a közelebbi barátaimat. A Facebook jelentkezések alapján leszünk vagy százan… Természetesen a rendezvény nem lesz zártkörű, bárkit szívesen látunk egy jó kis bulira.

- Nem lesz kellemetlen a pult mögött ünnepelni?

- Azért hívtam a legjobb Dj-ket, hogy tudjak foglalkozni a vendégeimmel. Természetesen én is fogok játszani. Készültem is egy exclusive szettel, amit kimondottan erre az alkalomra készítettem.

- Hol lehet veled találkozni akkor, amikor nem a 232-ben zenélsz?

- Novemberben folytatódik a Compact Techno című rendezvénysorozatom, ami tavaly szeptemberben indult. Eddig öt állomása volt Győr- Moson- Sopron megyében, büszkén mondhatom, hogy mindegyik teltházas volt. Mindezek mellett fellépek a Just Music FM-ben, Fertőszentmiklóson, Bécsben valamint A Tatanka-ban is. A Facebook oldalam frissül egy dinamikus site lesz összekapcsolva minden további weblappal ahol megtalálható vagyok, ezért azt lesz érdemes nyomon követni, ott minden megtalálható lesz az új mixektől a fellépésekig...

Címkék: Dj t.a.c.a

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.

2024. Augusztus 16. 08:08, péntek | Helyi

Idén is zsebbenyúlós az iskolakezdés – Gazdasági Magazin 9.rész

Már szinte minden papírboltban elkezdődött a nagyroham az iskolakezdés előtt.

2024. Augusztus 16. 07:10, péntek | Helyi

III. fokú riasztás és vízosztás a pályaudvarokon – Győrben is

Harmadfokú hőségriasztást hirdettek ki, ezért augusztus 14-től augusztus 18-ig a MÁV, a VOLÁN és a GYSEV is az utasai számára díjmentesen vizet biztosít.

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.