Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2010. Február 14. 06:25, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Sztár Valentin nap filmen és valóságban

Sztár Valentin nap filmen és valóságban

A Valentin nap című filmben soha nem látott sztárdömpinggel találkozhatunk, hogy különböző történeteken keresztül bemutassák, miként töltik a szerelmesek ünnepét a világban. A sok érzelem pedig kihatott a valódi párkapcsolataikra is.

Talán a Bálint nap a legmegosztóbb az új keletű ünnep mind közül. Az viszont kétségtelen, hogy milliók ajándékozzák meg szerelmüket világszerte. Őket veszi célpontba a Valentin nap című szuperprodukció, amelyben még a legkisebb szerepben is világsztárt láthatunk. A színészek természetesen mind a szerelem harcterén küzdő embereket alakítanak, hogy bemutassák, miként élik meg a párok a nekik kitalált ünnepet. A nagy érzelmek viszont néhol pozitív, néhol negatív mellékhatással voltak a valós magánéletükre.

A legkevésbé a gárda Taylorjai tudtak felülkerekedni a szerepeiken. A Twilight farkasembere, Taylor Lautner, és Amerika kiskedvence, Taylor Swift nemcsak a filmben, de a valóságban is egymásra találtak. Bár a románcuk már véget ért, szép hónapokat töltöttek együtt. Julia Roberts is megingott állítólag a Danny Modernek tett hűségesküjében. Bradley Cooper ugyanis túlságosan hihetően játszotta a szépfiú szerepét, ezzel meglágyítva a hisztis díva szívét. Már előző közös színpadi munkájuk során is eléggé jól megértették egymást. Az érzelmeiket ettől függetlenül nekik sikerült visszatartaniuk, és az egykori Micsoda nő még mindig férjura mellett van. A Másnaposok sztárja pedig a megszerzett tapasztalatait felhasználta előbb Jennifer Aniston, majd Renée Zellweger meghódítására. Bár hiába él együtt az utóbbival azóta, Brad mégis anyjával tölti a Valentin napot, mert ez náluk régi hagyomány.

Egy másik Robertsnek nem a párja, hanem a nagynénje okozott gondot. Julia ugyanis a feltörekvő Emma összes jeleneténél jelen akart lenni, amelyikben egy fiú közeledett hozzá. Ezzel igencsak megnehezítve a gördülékeny forgatást. A producerek szintén nem repestek Demi Moore jelenlététől sem. Az örök fiatal szépség kis játékát, Ashton Kutchert felügyelte. Ashnek ugyanis Jessica Albával és Jennifer Garnerrel is akadtak meghitt szcénái, így nem ártott emlékeztetni rá, hogy otthon várja valaki. Leginkább Jess miatt volt indokolt Demi éber tekintete, hiszen férje, Cash Warren akkoriban melegedett össze Lindsay Lohannel egy partiban. Így könnyen bosszút állhatott volna Kutcherrel. Jamie Foxxot szintén használhatta volna hasonló célokra Jessica Biel Justin Timberlake észhez térítésében, de ők is megmaradtak a vásznon megjátszott szerelemnél.

A Micsoda nő! és a Neveletlen hercegnő rendezője, Garry Marshall tehát nemcsak a felvételek alatt vezényelt le néhány bonyolult szerelmi kapcsolatot, de közvetve hozzájárult egy kis valós drámához is.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.

2024. Február 19. 13:29, hétfő | Bulvár

Holttestet találtak túrázók a Börzsönyben

Egy férfi holttestére bukkantak túrázók vasárnap a Börzsönyben, a Kovács-patakban - közölték a Börzsönyi Speciális Mentők az oldalukon.

2024. Február 12. 06:00, hétfő | Bulvár

A négy magyar űrhajósjelölt beszélt felkészüléséről a Kossuth rádióban

A Hungarian to Orbit (HUNOR) magyar űrhajósprogram négy magyar űrhajósjelöltjével - Cserényi Gyulával, Kapu Tiborral, Schlégl Ádámmal és Szakály Andrással