Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2011. Július 22. 14:30, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Sztárjátékosokkal erősített az Audi ETO - Videó

Sztárjátékosokkal erősített az Audi ETO - Videó

Ünnepélyes szezonnyitón mutatta be az Audi ETO női kézilabdacsapat három új játékosát. A bemutatkozás előtt a négykarikás cég pénzügyi igazgatója bejelentette, hogy az Audi a jövőben is támogatni fogja a győri lányokat.

Meglepetésként érte, még az Audi ETO vezetőit is Dr. Johannes Roschek, az Audi Motor Hungaria pénzügyi igazgatójának a bejelentése: a főszponzor elégedett a csapon belül végzett munkával, ezért meghosszabbítják a 2012-ben lejáró szponzori szerződést a női kézisekkel.

A csapat egyébként erőnléti edzésekkel kezdte meg a felkészülését a következő bajnoki szezonra. Az alapozás után pedig 17 kőkemény edzőmeccs vár Görbiczékre.

Az ünnepélyes szezonnyitón mutatkozott be az ETO három új játékosa is. A szerb Andrea Lekic a montenegrói Jovanka Radicevic. valamint a norvég Heidi Löke. Mindannyian azt mondták kitűnően érzik magukat Győrben.

A három sztárjátékossal megerősödött csapat elé nem kisebb célt tűzött ki a vezetőség, mint azt, hogy bejussanak a BL döntőjébe. A győri szurkolóknak pedig az okozná a legnagyobb örömet, ha lányok végre el is hódítanák a hőn áhított trófeát 2011-ben.
 

 

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 09:16, szombat | Helyi

Öt év után nyerhet újra BL döntőt a Győri Audi ETO KC csapata

Sorsoltak a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

2024. Május 11. 08:14, szombat | Helyi

Mitől vidám a Vidám Paradicsom?

Üdv a paradicsomban! – így köszöntötte stábunkat Balogh Imre Csaba a Greencoop Hungary Kft. ügyvezetője.

2024. Május 11. 07:11, szombat | Helyi

Egyedülálló vizsgálatot végeznek a Széchenyi István Egyetem munkatársai

Igazi kuriózum az a vizsgálat, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem Építőanyag- és Szerkezetvizsgáló Laboratóriumában végeznek az intézmény munkatársai.

2024. Május 10. 09:11, péntek | Helyi

Tovább tarthat az utazás, folytatódik a győri vasútvonal felújítása

Herceghalom és Bicske között folytatódnak péntektől a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonal felújításának tavaszi utómunkálatai – közölte a MÁV honlapján.