Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 03. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Sztárok támogatják a Borkai Zsolt által meghirdetett győri turizmusfejlesztést

Sztárok támogatják a Borkai Zsolt által meghirdetett győri turizmusfejlesztést

Találkozzunk Győrben!- címmel turisztikai kampányt indított az önkormányzat. A cél, hogy fellendüljön a város idegenforgalma. Ennek érdekében 4 győri származású híre

Pálinger Katalin, Polyák Lilla, Vincze Ottó és Fekete Dávid- ők négyen Győr arcai, vagyis ők azok, akik népszerűsíteni fogják a várost. Az elkövetkező időben számos plakáton és prospektuson jelennek majd meg és reklámfilmekben is szerepelni fognak. A felkérést mindannyian örömmel vállalták.

Győr Magyarország talán egyik legfejlettebb megyeszékhelye, a találkozások városa, ahová érdemes eljönni és időről időre visszatérni - mondta Borkai Zsolt polgármester.

A kampánnyal éppen ezekre a látványosságokra és rendezvényekre szeretnék felhívni a turisták figyelmét. A kulturális programok mellett persze nem szabad elfeledkezni Győr sportéletéről sem.

A Találkozzunk Győrben kampányhoz a helyi szállodák, vendéglátó helyek és turisztikai szolgáltatók is csatlakoztak oly módon, hogy 4 tematikus összeállítást dolgoztak ki. A vendégek a Győrkőc, a Kulináris élvezetek, az Aktív és a Kul-túra elnevezésű csomagok közül választhatnak. A szállás és félpanziós ellátás mellett mindegyik több szolgáltatást, például színházi vagy állatkerti belépőt, élményfürdőzést vagy 3 fogásos vacsorát is tartalmaz.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.