Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Július 28. 07:49, szerda | Sport
Forrás: NSO

Szucsánszkiék szlovák ellenfelet kaptak

Szucsánszkiék szlovák ellenfelet kaptak

Kedd ebédidőben Bécsben, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) székházában elkészítették az kontinentális kupák sorsolását. Mind női csapataink, mind jelenleg érdekelt férfi együttesünk, a Balatonfüred verhető ellenfelet kapott.

 

A női KEK második fordulóban még kiemelt Ferencváros a harmadik körben a szlovák Banovsky Gabor csapata ellen küzd majd meg a továbbjutásért. A zöld-fehérek idegenben, a nyugat-szlovákiai Bán (Bánovce nad Bebravou) városka együttesének vendégeként kezdik majd a párharcot.



Az EHF-kupában a Vácnak lengyel, a Békéscsabának szlovén ellenfél jutott. Németh András együttese Gdyniába, a Vistal Laczpol csapatához, Mátéfi Eszteré pedig a szlovén fővárosba, Ljubljanába való RK Olimpija alakulatához látogat majd. A Vác idegenben, a viharsarkiak hazai pályán kezdenek.



A Balatonfüred férfigárdájára moldovai kirándulás vár, miután a KEK 3. fordulójában a chisinaui Olimpus 85 USEFS mellé kapott besorolást. A Balaton-partiak először hazai pályán alapozhatják meg a sikeres párharcot.



A férfi EHF-kupában egyelőre még nem volt magyar érdekelt a sorsoláson: a Tatabánya és a Dunaferr a legjobb 32 között kapcsolódik be a küzdelmekbe, az ottani párharcokat október 12-én sorsolják majd.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!