Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Február 15. 07:14, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tabáni István védelemre szorul?

Tabáni István védelemre szorul?

Újabb elképesztő hírek láttak napvilágot Tabáni Istvánról. Kiderült, hogy a rajongóktól meg kell védeni, ezért a fellépéseken testőri védelmet kap. Ráadásul az egyik napilap információi szerint a Csillag születik győztese időnkén

Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Nagy Szilvia pszichológussal. A szakember szerint nem ritka, hogy a sztárság teljesen tönkreteszi az embereket, ám ez nem újdonság. Pláne igaz ez akkor, ha valaki hirtelen tapasztalja meg a "felemelkedést". Ráadásul Tabáni Istvánról többször is megírták, hogy mennyire érzékeny ember, így vigyáznia kell, nehogy összeroppanjon a terhek alatt. Ilyenkor nagy segítség lehet a család - mondja a pszichológus.

Nagy Szilvia a testőrökkel kapcsolatban elmondta, nem biztos, hogy jó ötlet ilyen formában is plusz terheket rakni valakire. Igaz, hogy ezek az emberek a testi épségét garantálhatják az énekesnek, de az a tudat, miszerint állandóan figyelik és soha nincs egyedül, szintén frusztrálhatja azt, aki nincs hozzá szokva az ilyen szituációkhoz.

A pszichológus szerint a sírással nincs semmi gond, még akkor sem, ha azt férfi teszi. A sírás a férfiaknál gyakran segélykérést jelent a külvilág felé és ezt komolyan kell venni, már csak azért is, mert az erősebbik nem képviselői csak ritkán engedik meg maguknak, hogy nyilvánosság előtt könnyezzenek. Istvánnal egyébként a Csillag születikben is előfordult, hogy eltörött a mécses, ráadásul akkor, amikor éppen a színpadon állt. A pszichológus végül leszögezte: az énekesnek nagy szüksége van jelen helyzetében külső támogatásra ahhoz, hogy lelkét formálni és edzeni tudja az új helyzetéhez.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.