Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 15. 07:14, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tabáni István védelemre szorul?

Tabáni István védelemre szorul?

Újabb elképesztő hírek láttak napvilágot Tabáni Istvánról. Kiderült, hogy a rajongóktól meg kell védeni, ezért a fellépéseken testőri védelmet kap. Ráadásul az egyik napilap információi szerint a Csillag születik győztese időnkén

Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Nagy Szilvia pszichológussal. A szakember szerint nem ritka, hogy a sztárság teljesen tönkreteszi az embereket, ám ez nem újdonság. Pláne igaz ez akkor, ha valaki hirtelen tapasztalja meg a "felemelkedést". Ráadásul Tabáni Istvánról többször is megírták, hogy mennyire érzékeny ember, így vigyáznia kell, nehogy összeroppanjon a terhek alatt. Ilyenkor nagy segítség lehet a család - mondja a pszichológus.

Nagy Szilvia a testőrökkel kapcsolatban elmondta, nem biztos, hogy jó ötlet ilyen formában is plusz terheket rakni valakire. Igaz, hogy ezek az emberek a testi épségét garantálhatják az énekesnek, de az a tudat, miszerint állandóan figyelik és soha nincs egyedül, szintén frusztrálhatja azt, aki nincs hozzá szokva az ilyen szituációkhoz.

A pszichológus szerint a sírással nincs semmi gond, még akkor sem, ha azt férfi teszi. A sírás a férfiaknál gyakran segélykérést jelent a külvilág felé és ezt komolyan kell venni, már csak azért is, mert az erősebbik nem képviselői csak ritkán engedik meg maguknak, hogy nyilvánosság előtt könnyezzenek. Istvánnal egyébként a Csillag születikben is előfordult, hogy eltörött a mécses, ráadásul akkor, amikor éppen a színpadon állt. A pszichológus végül leszögezte: az énekesnek nagy szüksége van jelen helyzetében külső támogatásra ahhoz, hogy lelkét formálni és edzeni tudja az új helyzetéhez.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.