Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2010. Február 15. 07:14, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tabáni István védelemre szorul?

Tabáni István védelemre szorul?

Újabb elképesztő hírek láttak napvilágot Tabáni Istvánról. Kiderült, hogy a rajongóktól meg kell védeni, ezért a fellépéseken testőri védelmet kap. Ráadásul az egyik napilap információi szerint a Csillag születik győztese időnkén

Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Nagy Szilvia pszichológussal. A szakember szerint nem ritka, hogy a sztárság teljesen tönkreteszi az embereket, ám ez nem újdonság. Pláne igaz ez akkor, ha valaki hirtelen tapasztalja meg a "felemelkedést". Ráadásul Tabáni Istvánról többször is megírták, hogy mennyire érzékeny ember, így vigyáznia kell, nehogy összeroppanjon a terhek alatt. Ilyenkor nagy segítség lehet a család - mondja a pszichológus.

Nagy Szilvia a testőrökkel kapcsolatban elmondta, nem biztos, hogy jó ötlet ilyen formában is plusz terheket rakni valakire. Igaz, hogy ezek az emberek a testi épségét garantálhatják az énekesnek, de az a tudat, miszerint állandóan figyelik és soha nincs egyedül, szintén frusztrálhatja azt, aki nincs hozzá szokva az ilyen szituációkhoz.

A pszichológus szerint a sírással nincs semmi gond, még akkor sem, ha azt férfi teszi. A sírás a férfiaknál gyakran segélykérést jelent a külvilág felé és ezt komolyan kell venni, már csak azért is, mert az erősebbik nem képviselői csak ritkán engedik meg maguknak, hogy nyilvánosság előtt könnyezzenek. Istvánnal egyébként a Csillag születikben is előfordult, hogy eltörött a mécses, ráadásul akkor, amikor éppen a színpadon állt. A pszichológus végül leszögezte: az énekesnek nagy szüksége van jelen helyzetében külső támogatásra ahhoz, hogy lelkét formálni és edzeni tudja az új helyzetéhez.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.

2024. Február 19. 13:29, hétfő | Bulvár

Holttestet találtak túrázók a Börzsönyben

Egy férfi holttestére bukkantak túrázók vasárnap a Börzsönyben, a Kovács-patakban - közölték a Börzsönyi Speciális Mentők az oldalukon.

2024. Február 12. 06:00, hétfő | Bulvár

A négy magyar űrhajósjelölt beszélt felkészüléséről a Kossuth rádióban

A Hungarian to Orbit (HUNOR) magyar űrhajósprogram négy magyar űrhajósjelöltjével - Cserényi Gyulával, Kapu Tiborral, Schlégl Ádámmal és Szakály Andrással